Zpět ke kořenům, Apple se údajně ještě letos vrátí k duhovému logu

Zpět ke kořenům, Apple se údajně ještě letos vrátí k duhovému logu
2019-07-21T19:59:44+02:00
• 22. 7. 2019

Podle nejnovějších informací se zdá, že Apple plánuje velký návrat ke kořenům. Pokud jsou uniklé zprávy pravdivé, mohli bychom se již letos dočkat speciálního produktu, který bude vybaven starým logem.

Apple nepoužil duhové logo od roku 1998

Současné logo Applu je jednobarevné, ovšem v minulosti bylo nakousnuté jablko duhové. A právě k tomuto konceptu by se měla americká společnost vrátit, tedy alespoň podle zahraničního serveru MacRumors. 

Zařízení s tímto duhovým logem bychom se údajně měli dočkat již v průběhu letošního roku. O jaký přesný produkt by se ale mělo jednat, to prozatím není jasné. S největší pravděpodobností bychom se starého loga mohli dočkat u Macu, případně u iPhonu.

Zajímavostí například ale je, že duhové logo Apple nepoužil již od roku 1998. Vůbec poprvé se tento typ loga objevil v roce 1977, a to u produktu pod názvem Apple II. Od té doby jde o velký symbol, který má pro Apple neskutečnou hodnotu. Nicméně, uvidíme, do jakého produktu Apple své duhové logo implementuje. Osobně si dokážu představit iPhone (PRODUCT) RED či jeden z MacBooků. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat