Huawei Nova 5i Pro (Mate 30 Lite) na fotografiích aktualizováno

Huawei Nova 5i Pro (Mate 30 Lite) na fotografiích [aktualizováno]
2019-07-23T17:50:47+02:00
• 23. 7. 2019

Aktualizováno 23. 7.

Včera jsme vás informovali o chystané novince Huawei Nova 5i Pro a dnes zde máme reálné fotografie tohoto smartphonu. Kromě toho se opět zmiňuje, že do světa zamíří pod názvem Huawei Mate 30 Lite. Bude se tedy jednat o nejlevnější model chystané řady Huawei Mate 30, která se představí do dvou měsíců.

Původní článek 22. 7.

V červnu tohoto roku jsme se dočkali uvedení dvou nových modelů od společnosti Huawei. Předpokládali jsme, že jeden z nich bude na našem trhu dostupný pod označením Huawei Mate 30 Lite, ale nyní se objevuje třetí model Huawei Nova 5i Pro, který bude představen v horizontu týdnů. Právě ten by mohl být dostupný pod označením Mate v Evropě.

Nova 5i Pro

Z označení Nova 5i Pro by se dalo usuzovat, že bude změn velmi málo, když v názvu přibylo jen písmeno „i“, ale ve skutečnosti se nabízí jiné specifikace a také design. Jak je vidět z fotografií z databáze TENAA, zadní sestava kamer je značně odlišná, přičemž se zde také nachází čtečka otisků prstů. I to je rozdíl oproti původním modelům Nova 5 a Nova 5 Pro, jelikož ty mají čtečku přímo v displeji.

Zadní kamery nabídnou 48+8+2+2 MPx a přední strana bude mít 32MPx senzor. Ten bude umístěn v otvoru v levém rohu displeje. O výkon se bude starat Kirin 810, který bude mít k dispozici 6 nebo 8 GB operační paměti. Displej jako takový nabídne 6,26palcovou úhlopříčku s Full HD+ rozlišením. O energii se postará baterie s kapacitou 4000 mAh, přičemž bude dostupné 20W rychlé nabíjení.

V podstatě je Nova 5i Pro kombinací a možná spíše mezistupněm mezi základním modelem Nova 5 a vybavenějším Nova 5 Pro. S největší pravděpodobností se u nás objeví pod označením Huawei Mate 30 Lite. Cena by se měla pohybovat pod hranicí 10 000 Kč.

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat