O víkendu nečekaně zemřel Geoff "iNcontroL" Robinson
Esport Článek O víkendu nečekaně zemřel Geoff "iNcontroL" Robinson

O víkendu nečekaně zemřel Geoff "iNcontroL" Robinson

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

23. 7. 2019 04:32

Komunita StarCraftu přišla o další legendu.

Reklama

Komunita StarCraftu v noci na dnešek přišla o další osobnost. Poté, co nás vloni po dlouholetém boji s rakovinou opustil John "TotalBiscuit" Bain, se tentokrát musíme rozloučit s bývalým profesionálním hráčem, komentátorem a osobností nejen StarCraft scény - Američanem Geoffem "iNcontroL" Robinsonem.

Na rozdíl od TotalBiscuita bylo ale iNcontroLovo úmrtí naprosto nečekané, jelikož ještě před pár dny působil na streamu zcela zdravě. Zpráva o jeho smrti se objevila v noci na dnešek na jeho Twitteru a dalších sociálních médiích. Stojí v ní, že iNcontroL zemřel v sobotu kvůli nemoci. Nic bližšího specifikováno nebylo, jen zpráva, že jeho pes je v pořádku u přátel.

Aktualizace 23.7.: Příčina smrti byla zveřejněna, jednalo se o krevní sraženinu v plicích. Geoff prý zemřel rychle a bezbolestně.

Geoff téměř celou svou kariéru hájil modré barvy týmu Evil Geniuses. Ti starší z nás si ho pamatují ještě jako profesionálního hráče StarCraft: Brood War. V současnosti se věnoval komentování a streamování na Twitchi.

Ve zprávě o úmrtí také stálo, že máme na iNcontroLa vzpomínat pro jeho lásku a smích. Připomeňte si tedy jeho humor alespoň v tomto videu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama