Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > V nejčerstvějším newsletteru Martinus.cz

V nejčerstvějším newsletteru Martinus.cz

28.5.2019 napsal(a) Nikola B.

...objevíme novou nabídku knihotašekoriginálních tašek pro všechny malé i velké knihomoly. Jejich cena se pohybuje od 142 Kč do 189 Kč. Za 299 Kč můžeme mít rovnou celý set: hrnek Pokud je nápoj v tomto hrnku studený, znamená to, že čtu dobrou knihu + plátěnou knihotašku nebo hrnek Nelouhovat déle než, čtyři strany + knihotašku. Obě knihomolské kolekce se slevou 9%. V nabídce Dárkového zboží se jich pak nalézá vícero (s českým i anglickým textem) spolu s dalšími dárky jako jsou hrnky, fláši, záložky, batohy, trička atd..

Martinus.cz slevový kupón

Martinus nám dal také tip na novinku od Colleen Hoover, Na obtíž. Nejenže má kniha opravdu zajímavý děj, má i velmi zajímavý obal, takový ten, který okamžitě upoutá, a vy máte hned chuť zjistit, co se pod ním skrývá. Navíc je tento bestseller a vítěz Goodreads Choice Awards 2017 v kategorii ROMANCE zlevněn z 299 Kč na 254 Kč.

Se slevou 15% můžeme zakoupit další novinku a tou je román Rozhovory s přáteli. Příběh jednadvacetileté dublinské studentky a básnířky Frances, její kamarádky Bobbi a jednoho manželského páru. Spolu s Frances sledujeme složitou dynamiku vzájemných vztahů, intelektuálních debat i milostných románků. Tento kousek je v knihkupectví k dostání za 296 Kč (akční cena platí pouze do 19. června 2019).

Stejná sleva je i na knihu Být tak strojem od Marka O’Connella: "Všechny příběhy začínají od našeho konce: vymýšlíme si je, protože umíráme. Už od prvního okamžiku, kdy jsme příběhy začali vyprávět, do nich vplétáme touhu uniknout ze svých lidských těl a stát se něčím lepším než zvířaty (jimiž jsme)." Dílo je spíše odbornější, jak stojí psáno na obalu, je to takové "Putování mezi kyborgy, utopisty, hackery a futuristy, kteří řeší skromný problém lidské smrtelnosti".

Martinus.cz slevový kupón

A třetí novinkou je román Serotonin od francouzského spisovatele Michela Houellebecqa. V díle vzpomíná na minulost, na své bývalé i současné lásky, uvažuje nad smrtelností, hloubá o lidských vztazích a víře. Vše napsáno tak, jak je pro tohoto lehce kontroverzního autora typické. Česky dále vyšly romány Možnost ostrova a Mapa a území (za toto dílo byl autor roku 2010 vyznamenán Goncourtovou cenou). Na Serotoninu ušetříme s Martinusem 99 Kč.

A jako poslední nám knihkupectví vybralo "12 knih, které jsou stokrát lepší než filmy". Pokud rádi srovnáváte a poté zoufáte, co všechno ve filmu chybělo či bylo natočeno úplně jinak, máte z čeho vybírat. Z nabídky namátkou například Inferno od Dana Browna s Tomem Hanksem jako profesorem Robertem Langdonem, Hobit od vynikajícího anglického spisovatele Johna Ronalda Reuela Tolkiena, sci-fi román Já, legenda od Richarda Mathesona nebo romantika od Nicholase Sparkse, Vzkaz v láhvi s Kevinem Costnerem a Robin Wright na přebalu knihy.

Martinus.cz slevový kupón



Na závěr připomínáme právě probíhající soutěž o Více času na čtení (bližší info v předchozím článku nebo na stránkách Martinus.cz. Dále knihomolské záložky, originální dárečky ke každé objednávce a Dopravu zdarma, kterou získáme, jestliže objednávka přesáhne částku 999 Kč.

Komentáře

CAPTCHA

Martinus.cz slevový kupón

Knihy a filmy v internetovom knihkupectví Martinus.cz. Více než 100 000 titulů, slevy 5-80 %.

Martinus.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.