Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Čerstvé akční nabídky v rodině Vivantis.cz

Čerstvé akční nabídky v rodině Vivantis.cz

24.6.2019 napsal(a) Nikola B.

Pojďme se podívat, co pro nás tento týden nachystaly provoněné, třpytivé a léčivé internetové obchody společnosti Vivantis.cz:

V e-shopu Sperky.cz nás přivítají akcí Morellato 3+1 - pokud si vybereme z nabídky minimálně čtyři kousky od italské značky Morellato, ten nejlevnější z nich získáme zdarma. Platnost akce trvá jen do 26. června. V nabídce objevíme i zlevněné zboží, například ocelový náramek Drops s dropsem ve tvaru čtyřlístku osázen čirými krystaly je z původních 1 290 Kč zlevněn na 829 Kč. Šperk je navíc dodáván s originální krabičkou Morellato.

Vivantis.cz slevový kupón

Další výhodná nabídka se týká šperků S’Agapõ – na vybrané kousky sleva až 50%! O polovinu levněji tak můžeme mít stylový náramek složený z korálků z tygřích ok nebo přívěsek Happy Moudrá sova z kvalitní oceli pozlacené růžovým zlatem. Šperky české značky Preciosa jsou taktéž k dostání za akční ceny. Sleva 25% je například na stříbrnou brož Romance Combi s romantickými květy složenými z vícebarevných krystalů Preciosa.

Hodinky.cz daly do akce značku Certina. Vybrané pánské hodinky nyní se slevou až 30%. Luxusní hodinky Certina se zlaceným pouzdrem a tmavě hnědým koženým řemínkem se vzorem krokodýla jsou z 12 690 Kč zlevněny na 8 927 Kč a s dopravou zdarma. Jsou dodávány v originální krabičce Certina. Jde o výprodejovou cenu, takže čím dříve.... Sleva až 35% je na vybrané Lacoste, levněji tak můžeme mít třeba hodinky Lexi s modrým vzorovaným ciferníkem s třpytivým logem značky a zlacenými ručičkami.

Obchod Krasa.cz zase rozdává dárky zdarma – ke každé objednávce nad 999 Kč dostaneme miniaturu šamponu proti lupům Kérastase Specifique 30ml. Tato nabídka je bohužel platná pouze dnes. K nákupu Astrid Sun a Sahara dostaneme také malé zkrášlující překvapení. Nové produkty nás čekají u značek Schwarzkopf a Biotherma.

Vivantis.cz slevový kupón

Parfemy.cz nabízejí stovky letních vůní a parfémů s dárkem zdarma – k vybranému zboží nyní deodorant s rozprašovačem Nike Pure Woman 75 ml. Ke každé parfémové nebo toaletní vodě značky B.U., C-THRU, Elode a Tesore D´Oriente nám dají náhodně vybraný produkt značky STR8! K dárkové sadě Hyalluron-Filler značky Eucerin zdarma dárkovou tašku nebo náhodně vybranou miniaturu ke každému nákupu produktů Freelimix alespoň v hodnotě 349 Kč. Seznam dalších dárků je vyobrazen v samostatné sekci "Dárky k nákupu" v pravé části stránky. Platí do rozdání nebo odvolání.

V lékárně Prozdravi.cz nemusíme platit za dopravu s nákupem produktů Kappus nad 300 Kč. Tato značka se zabývá výrobou jedněch z nejkvalitnějších mýdel a tělové kosmetiky na bázi rostlinných látek. Gel z konopí s koloidním stříbrem na klouby, svaly, šlachy Arthrocann je zlevněn o 20%. Akční nabídka je platná do konce tohoto měsíce nebo do vyprodání zásob. Dopravné už od 10 Kč. Blesková doba dodání.



Vivantis.cz slevový kupón

A jako poslední si zasoutěžíme na Vivantis.cz. Jak už jsme několikrát zmínili, soutěž trvá až do 20. října a každý nový týden znamená i novou cenu. Tento týden se soutěží o multifunkční masku na vlasy 10 v 1 od Pura Kosmetica. Tak hlasujte v anketě, vyplňte přihlašovací formulář a držte si palce!

Komentáře

CAPTCHA

Vivantis.cz slevový kupón

Od kabelky po parfém v jednom nákupu. Eshop Vivantis.cz se zabývá především prodejem parfémů, hodinek, šperků, módních doplňků a produktů pro zdraví i krásu.

Vivantis.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.