Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Dejte modrou zábavě - soutěž s Marimex.cz

Dejte modrou zábavě - soutěž s Marimex.cz

25.6.2019 napsal(a) Honza H.

Na Marimex.cz se nyní můžete stát jedním z účastníků vědomostní soutěže. V ní můžete vyhrát bazén Florida 3,05x0,76 m nebo slevu na nákup v Marimexu.

Jak hárt? Je to jednoduché. Stačí odpovídat na kvízové otázky a nasbírat alespoň 3 500 bopdů. V kvízu navíc můžete objeovat modré dcihličky a užívat si slevy z nákupu v hodnotě 100, 500 nebo 1 000 Kč. Ty pak můžete uplatňovat v košíku obchodu - třeba při nákupu bazénu Florida.

Marimex.cz slevový kupón

Až budete mít kvíz zodpovězen, přidejte snímek obrazovky s počtem bodů do komentáře pod soutěžním příspěvkem na facebookovém profilu obchodu MarimexCZ. Vítěz soutěže bude vyhlášen na facebookové stránce MarimexCZ. Soutěžit můžete až do 30. června. Odkaz na kvízt najdete samozřejmě přímo na Marimex.cz.

Hlavní výhrou v této soutěži je bazén Florida 3,05 x 0,91 m bez příslušenství.

tento bazén se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény. Koupání ve vlastním bazénu si tak může dopřát opravdu každý. Předností tohoto bazénu je snadná údržba, stabilita konstrukce, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí si jen připravit místo, rozvinout podložku, sestavit konstrukci, navléknout fólii a napustit vodu. Proč je oblíbený? Protože je také velmi levný. Pokud se vám tedy nepodaří v soutěži vyhrát a přesto byste tento bazén chtěli, pak může být váš na Marimex.cz za krásnýách 2 490 Kč. Přejeme hodně štěstí ve hře a pokud nevyhrajete, tak hodně štěstí v lásce.

----------

Soutěže se může zúčastnit každá osoba s doručovací adresou na území České republiky starší 18. let. Slosování proběhne po ukončení soutěže.

Komentáře

CAPTCHA

Marimex.cz slevový kupón

Společnost Marimex patří mezi největší dodavatele zboží a služeb v oblasti bazénové a relaxační techniky. Je specializovaným prodejcem již více než 25 let. Prostřednictvím zkušených zaměstnanců dokáže poskytovat prvotřídní služby a prodej kvalitních výrobků. Sídlo společnosti se nachází v Praze Libu...

Marimex.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.