Fortnite dočasně nahradilo battle royale bitvou robota a příšery
zdroj: tisková zpráva

Fortnite dočasně nahradilo battle royale bitvou robota a příšery

22. 7. 2019 11:19 | Video | autor: Šárka Tmějová |

I v nejpopulárnější hře je občas potřeba složit zbraně. Obzvlášť, když na scénu dorazí obří mořská příšera z hlubin a obdobně obří robot, oba s jasným záměrem rozcupovat toho druhého. Souboj titánů tak byl vyvrcholením aktuální 9. sezóny, ke kterému se už nějakou dobu schylovalo. Jak tahle nelítostná bitka nakonec dopadla a co to pro hráče Fortnite znamená?

Obě dvě potvory se po mapě nejpopulárnější battle royale současnosti už nějakou dobu pohybovaly. Zatímco příšerku probudila srážka planety Fortnite s asteroidem v minulé sezóně, robot se uhnízdil v jícnu místní sopky. V sobotu se giganti konečně setkali a namísto objetí na přivítanou usoudili, že ve světě pro sto hráčů je místo jen pro jednoho z nich.

Přestože se to neobešlo bez spousty explozí a utrhaných mechanických končetin, okolí nevypadá, že by ho šarvátka příliš poznamenala. Ze souboje na život a smrt nakonec vítězně vyšel mecha s hlavou růžového medvídka, byť při tom přišel o ruku. Přestože šlo o jednu z největších prozatímních událostí Fortnite, neexistuje k téhle bitce oficiální filmeček, takže si musíme vystačit s těmi fanouškovskými. Tenhle výše je z youtubového kanálu Enzait.

Na rázu krajiny se sobotní bitva projevila jen zlehka – nyní ji zdobí lebka hlubinné příšery obrostlá mechem a nově se objevila tajemná zářící koule, která jistě bude hrát roli v nadcházející 10. sezóně. Robotický méďa ji během souboje použil k ochromení monstra, těsně předtím, než si ze sochy ve fontáně vyrobil improvizovaný meč a heroicky jím zrůdu bodl do oka.

10. (sic!) sezóna Fortnite začíná 1. srpna, nyní tedy máte týdenní pauzu na teoretizování, co si pro vás crunchující vývojáři z Epicu připraví tentokrát. Zároveň vrcholí finále světového poháru, kdy se proti sobě v New Yorku postaví sto nejlepších týmů a společně se utkají celkem o 30 milionů dolarů.

Nejnovější články