Po nevydařeném vztahu se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48) byl italský hrabě dlouho sám. Dokud mu do života před dvěma lety nevstoupila Nikola Vrbová. Tu sice požádal o ruku už loni v červnu, ale svatbu ještě nestihli. Nikol se ale chlubí už druhým zásnubním prstenem. „Mojí mamince se nelíbilo, jaký prsten jsem Nikolce dal. Nebyl pro ni dost hraběcí,“ zmínil Domenico s úsměvem svou náročnou maminku, jejíž jméno zní Donna Grazia Marino della Torre.

Rodinný šperk

„Takže jsem ho nahradil rodinným šperkem, který mi pro Nikol maminka dala. Je v naší rodině už mnoho generací. V tomto zpracování tedy padesát let, ale pokud jde o diamant, tak ještě mnohem déle,“ upřesnil s tím, že původní šperk je uložený v trezoru. Pokud jde o svatbu, nestihli ji prý kvůli pracovním aktivitám. „Dávali jsme dohromady náš podnik, do Prahy vozíme produkty z našich pozemků v Itálii. Takže původně jsme sice svatbu plánovali na květen, ale nakonec bude v říjnu na Sardinii na jachtě,“ upřesnil Martucci, jehož rodina se po 600 let věnuje výrobě vína, olivového oleje a těstovin.

Pracovitý Ital

Italové mají sice ohledně pracovitosti špatnou pověst. Rčení, že Ital v zimě spí a v létě tančí, v případě Domenica prý neplatí. „V našem rčení určitě neplatí, navíc můj snoubenec neumí tančit! Každý den jsme spolu v našem novém obchodě a naplno pracujeme,“ dodala budoucí nevěsta, která by se měla už za dva měsíce vdávat. Svatba to prý bude velmi malá.

Milovala ji!

Hraběnka della Torre měla Bartošovou ráda, a dokonce po její smrti ztropila vdovci Rychtářovi před domem památnou scénu. „Vylez, červe!“ řvala na něj a hrozila i pěstičkou!

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci: Prozradil podrobnosti o svatbě s dvojnicí Bartošové David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií