Zlín: Město chystá zážitkového průvodce. Uvítá nápady veřejnosti

22.07.2019 12:09

Na přípravě nového zážitkového průvodce městem s názvem Rozvaž se ve Zlíně se mohou podílet i obyvatelé a subjekty ze Zlína a nejbližšího okolí. Oddělení cestovního ruchu a informací zlínského magistrátu, které materiál připravuje, uvítá jejich tématicky související tipy, postřehy a doporučení.

Zlín: Město chystá zážitkového průvodce. Uvítá nápady veřejnosti
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

„Do tvorby nového městského propagačního materiálu Rozvaž se ve Zlíně chceme zapojit širokou veřejnost i místní podnikatele. Zajímají nás například informace o zajímavých službách, pořádaných akcích a další nápady, které by dle jejich uvážení neměly v průvodci chybět,“ uvedla vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací Eva Manišová.

Zážitkový turistický průvodce Rozvaž se ve Zlíně chce nabídnout všem místním i návštěvníkům města zajímavé a netradiční zážitky. Zpestří ho hravé logo Rozvaž se ve Zlíně, známé již z jiných propagačních předmětů města, které jsou k dostání v Městském informačním a turistickém středisku v budově radnice.

„Zážitková brožura naváže na sérii propagačních materiálů a předmětů s hravým logem Rozvaž se ve Zlíně, které hraje i hlavní roli v naší letní fotosoutěži pro cestovatele. Stačí si takový předmět vzít s sebou na dovolenou či výlet, vyfotit zajímavou fotografii a vložit ji do komentáře pod příspěvek s fotosoutěží na facebooku města Zlin.eu. Bližší podmínky fotosoutěže najdou zájemci i na turistickém webu ZDE,“dodala Eva Manišová.

Náměty a připomínky k připravovanému materiálu Rozvaž se ve Zlíně přijímá Marcela Herinková na e-mailu marcelaherinkova@zlin.eu do 15. srpna 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …