Hlavní obsah
Článek

Jen září. Zpěvačka Marcela Březinová (63) se nám před nedávnem svěřila, že brzy bude tchyni. A tak se taky stalo. Svou jedinou dceru Vandu provdala tento víkend a dojemné okamžiky se neobešly bez slz. Přes ty prý zpěvačka také takřka nic z obřadu neviděla.

„Už když přicházel ženich, začala se mi třepat brada, když šly družičky, objevily se slzy, a když přicházela Vanda, to už jsem přes vodu neviděla. To bylo slzavé údolí. Je jasné, že nervozita byla veliká. Vanda málem doma zapomněla občanku, pak ji zase nemohla najít. Prostě taková správná svatební atmosféra,“ svěřila s úsměvem na rtech Březinová.

Ta si před osmi lety prošla těžkým obdobím. Právě její děti, dcera Vanda a syn Jan, jí byly velkou oporou poté, co Marcelin manžel Zdeněk Švarc spáchal sebevraždu. S jeho odchodem už se po letech dokázali vyrovnat, a o to víc je nyní Březinová šťastná, že její dcera našla lásku a vede spokojený život. „Ti, co už nemohli být s námi, nás určitě sledovali shora. Vždyť i to nádherné počasí nám tam určitě zařídili. Hodně jsme na ně mysleli,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám