Ač je Vince Foster nejslavnější z těchto mrtvých, kteří byli TAKÉ přáteli nebo společníky Clintonů, je jedním z velmi dlouhé řady. Podívejme se na ten seznam ne 1… ne 2, ani ne 3, nýbrž rovnou 47 „přátel“ Clintonů, co jsou teď už mrtví. Chcete se s Clintony „spřátelit? Tak radši uzavřete životní pojistku. (Foto: Flickr)

1 – James McDougal – odsouzený partner Clintonů z podniku Whitewater zemřel na jasnou srdeční příhodu během samovazby. Byl totiž klíčovým svědkem při vyšetřování Ken Starr.

2 – Mary Mahoney – Bývalá stážistka v Bílém domě byla zavražděna v červenci 1997 v prodejně kávy Starbuck v Georgetownu… K vraždě došlo zrovna, když měla vyjít na veřejnost se svým příběhem sexuálního obtěžování v Bílém domě.

3 – Vincence Foster – Bývalý poradce Bílého domu a kolega Hillary Clinton z právní firmy Little Rock’s Rose. Zemřel po střelném zranění hlavy prohlášeném na sebevraždu.

4 – Ron Brown – ministr obchodu a bývalý předseda DNC. Údajně zemřel při pádu havarovaného letadla. Patolog blízký vyšetřování hlásil, že Brown měl na vrchu lebky díru připomínající střelné zranění. Brown byl v době své smrti vyšetřován a veřejně mluvil o své ochotě uzavřít s žalobci dohodu. I zbytek lidí v tom letadle zahynul. O pár dní později ještě spáchal sebevraždu dispečer leteckého provozu.

5 – C. Victor Reaiser, II – Raiser, hlavní hráč při organizaci vybírání na kampaně Clintona, zemřel při havárii soukromého letadla v červenci 1992.

6 – Paul Tulley – politický ředitel Demokratického národního výboru nalezen mrtev v hotelovém pokoji v Little Rock v září 1992, toho Clinton označoval za „drahého přítele a důvěrného poradce.“

7 – Ed Willey – výběrčí na kampaně Clintona, nalezen v listopadu 1993 mrtev hluboko v hvozdech VA po střelném zranění hlavy. Prohlášeno za sebevraždu. Ed Willey zemřel ve stejný den, kdy jeho žena Kathleen Willey tvrdila, že ji Bill Clinton v oválné pracovně Bílého domu osahával. Ed Willey byl zapleten do několika případů při výběru peněz pro Clintona.

8 – Jerry Parks – šéf Clintonova guvernérského bezpečnostního týmu v Little Rock… Zastřelen ve svém autě na pouštní křižovatce u Little Rock. Parksův syn řekl, že jeho otec si na Clintona vedl spisovou složku. Údajně hrozil, že ty informace odhalí. Po jeho smrti ty fascikly z jeho domu záhadně zmizely.

9 – James Bunch – Zemřel na sebevraždu zastřelením. Ten měl údajně „černou knihu“ lidí obsahující jména vlivných lidí, kteří v Texasu a Arkansasu navštěvovali prostitutky.

10 – James Wilson – Nalezen v květnu 1993 mrtev zjevně sebevražda oběšením. I ten byl údajně zapleten do Whitewater.

11 – Kathy Ferguson – Bývalá manželka Arkansaského státního policisty Dannyho Fergusona byla v květnu 1994 nalezena mrtvá ve svém obýváku se střelným zraněním hlavy. Bylo to prohlášeno za sebevraždu, i když tam měla několik sbalených kufrů, jako by někam odjížděla. Danny Ferguson byla spolu s Billem Clintonem obžalovaná v žalobě Pauly Jones. Kathy Ferguson byla možným podpůrným svědkem pro Paulu Jones.

12 – Bill Shelton – Arkansaský státní policista a snoubenec Kathy Ferguson. Ten kritizoval prohlášení smrti své snoubenky za sebevraždu a sám byl v červnu 1994 nalezen mrtev se střelným zraněním, i to bylo prohlášeno za sebevraždu a došlo k němu u hrobu jeho snoubenky.

13 – Gandy Baugh – Advokát pro Clintonova přítele Dana Lassatera zemřel v lednu 1994 v důsledku vyskočení z okna výškové budovy. Jeho klient byl usvědčený distributor drog.

14 – Florence Martin – Účetní a dodavatel služeb pro CIA, co byl zapleten do případu pašování drog Barryho Seala v Mena v Arkansasu. Ten zemřel na tři střelná zranění.

15 – Suzanne Coleman – Údajně měla s Clintonem aférku, když byl ještě arkansaským ministrem spravedlnosti. Ta zemřela na střelné zranění zezadu do hlavy prohlášené za sebevraždu. V době své smrti byla těhotná.

16 – Paula Grober – Tlumočnice Clintonových projevů pro hluché od roku 1978 až do své smrti 9. prosince 1992. Zemřela při jedné automobilové nehodě.

17 – Danny Casolaro – Investigativní reportér. Vyšetřoval letiště Mena a arkansaský úřad financování rozvoje. Ten si zrovna uprostřed svého vyšetřování podřezal žíly.

18 – Paul Wilcher – Prokurátor vyšetřující korupci na letišti Mena spolu s Casolaro a v roce 1980 ještě případ „Říjnového překvapení“, ten byl 22. června 1993 nalezen mrtev ve svém bytě ve Washingtonu DC. Ten tři týdny před svou smrtí poslal zprávu Janet Reno.

19 – Jon Parnell Wallker – Vyšetřovatel Whitewater pro Resolution Trust Corp. Ten si 15. srpna 1993 skočil pro smrt ze svého balkónu v bytě v Arlington ve Virginii. Ten vyšetřoval skandál Morgan Guaranty.

20 – Barbara Wise – Zaměstnankyně ministerstva obchodu. Úzce spolupracovala s Ronem Brownem a Johnem Huangem. Příčina smrti neznámá. Zemřela 20. listopadu 1996. Její modřinami pokryté nahé tělo našli zamčené v její kanceláři na ministerstvu obchodu.

21 – Charles Meissner – Náměstek ministra obchodu, který poskytl Johnu Huangovi speciální bezpečnostní prověrku, krátce na to zemřel při havárii malého letadla.

22 – Dr. Stanley Heard – Předseda Národního poradního výboru pro chiropraktickou zdravotní péči zemřel spolu se svým advokátem Steve Dicksonem při havárii malého letadla. Dr. Heard kromě toho, že sloužil v poradním Clintonově výboru, také osobně léčil Clintonovu matku, nevlastního otce a bratra.

23 – Barry Seal – Na drogách jedoucí pilot TWA z Mena Arkansas, ani jeho smrt nebyla nehoda.

24 – Johnny Lawshorn, Jr. – Mechanik, co našel v trupu vozu daného do jeho opravny šek vystavený Billem Clintonem. Ten byl nalezen mrtev, když jeho auto narazilo do sloupu elektrického vedení.

25 – Stanley Huggins – Ten vyšetřoval Madison Guaranty. Jeho smrt byla vyhlášena za sebevraždu a jeho zpráva nebyla nikdy vydána.

26 – Hershell Friday – Advokát a Clintonův výběrčí peněz zemřel 1. března 1994 při explozi svého letadla.

27 – Kevin Ives a Don Henry – Známí jako případ „kluků z náklaďáku“. Zprávy říkají, že ti kluci byli ubodáni na letišti Mena Arkansas při drogové operaci. Původní zpráva z tohoto kontroverzního případu nejdříve ohlašovala, že zemřeli kvůli usnutí za volantem na silnici. Pozdější zprávy však tvrdily, že kluci, než je do těch náklaďáků dali, byli podříznuti. Mnoho těch s tímto případem spojených zemřelo, než mohli svědčit před velkou porotou.

O PŘÍPADU IVES/HANRY MĚLY INFORMACE NÁSLEDUJÍCÍ OSOBY:

  • 28 – Keith Coney – Zemřel v červenci 88. při nárazu svého motocyklu zezadu do náklaďáku.
  • 29 – Keith McMaskle – Zemřel v listopadu 1988 po 113 bodných ranách
  • 30 – Gregory Collins – Zemřel v lednu 1989 na střelné zranění
  • 31 – Jeff Rhodes – Byl postřelen, zmrzačena a nalezen spálený na smetišti v dubnu 1989.
  • 32 – James Milan – Nalezen bez hlavy. Avšak ohledávač mrtvol jeho smrt prohlásil za z přirozených příčin
  • 33-  Jordan Kettleson – Byl v červnu 1990 nalezen zastřelený před sedačkou svého pickupu.
  • 34 – Richard Winters – Podezřelý ze smrtí Ives/Henry. Byl zabit při zaranžované loupeži v červenci 1989.

ZEMŘELI I NÁSLEDUJÍCÍ CLINTONOVI OSOBNÍ STRÁŽCI

  • 35 – Major William S. Barkley, Jr.
  • 36 – Captain Scott J . Reynolds
  • 37 – Sgt. Brian Hanley
  • 38 – Sgt. Tim Sabel
  • 39 – Major General William Robertson
  • 40 – Col. William Densberger
  • 41 – Col. Robert Kelly
  • 42 – Spec. Gary Rhodes
  • 43 – Steve Willis
  • 44 – Robert Williams
  • 45 – Conway LeBleu
  • 46 – Todd McKeehan

Seth Conrad Rich – Seth Conrad Rich byl ředitel Sběru voličských dat u DNC (Demokratického národního výboru) a pracoval na odhalení nedávných případŮ volebních podvodů a potlačování možnosti volit během nedávných primárek po celé zemi. Byl odhodlaný svědčit proti Hillary Clinton, když byl během loupeže dvakrát střelen do zad.

Poznámka překladatele: Bohužel spousty z těch případů, ač jsou v US každému známy, českému čtenáři většinou moc neřeknou, a tak některé kontexty a vazby ve výše uvedených případech nemusí být zcela jasné. Ale jedno je jasné – výše uvedený seznam zdaleka není úplný. Např. je tu tento nedávný případ týkající se Hillary v češtině:

Po smrti vysokého představitele OSN, který měl svědčit proti Hillary …

Další dobrý článek v češtině, který poskytne další vodítka k výše uvedeným případům úmrtí a toho, oč v nich šlo, i s dalšími zločiny včetně mizení osob v Bílém domě za Clintona, na které se výše zapomnělo je např. tento:

Zdroj: truthfeed.com