DĚSIVÁ VĚŠTBA baby Vangy! Nemoc, atentát, obří katastrofa a DATUM KONCE SVĚTA!

baba Vanga

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. července 2019 10:42 | Aktualizováno: 25. července 2019 0:29

Bulharská věštkyně baba Vanga se proslavila řadou údajných předpovědí, které se vyplnily. Mělo jít například o teroristický útok 11. září nebo potopení ruské ponorky Kursk. Britský server Express nyní zveřejnil její věštby na zbytek roku 2019.

Slepá bulharská vědma Vanga přezdívaná "baba Vanga" patří mezi nejznámější jasnovidky na světě. Předpověděla několik historických událostí, její věštby ale sahají ještě dál. A to až do doby za několik stovek let!

Baba Vanga předpověděla například Stalinův konec, ale i uprchlickou invazi a brexit. Vanga také tvrdila, že v roce 1999 voda zaplaví Kursk a všichni zahynou. Předpověděla také pád dvojčat 11. září a smrt princezny Diany.

Trefila se i v dalších věštbách. Vanga věděla o ničivém cunami, které v roce 2004 zpustošilo Indonésii, Thajsko, Indii, Srí Lanku a další země. Předpověděla také zvolení prezidenta Baracka Obamy do čela Spojených států.

I současnému prezidentovi Donaldu Trumpovi předpověděla nepříjemný osud. Podle ní vážně onemocní a byť konkrétní chorobu nezmínila, údajně ztratí sluch a dojde k poškození mozku! Stát by se tak mělo už i letos.

Z toho by možná měl radost Trumpův rival, ruský prezident Vladimir Putin. I toho ale čeká letos pořádný šok. Dojde totiž k atentátu, jehož strůjcem bude jemu blízká osoba. Putin jej ale má přežít.

Příznivci vědmy tvrdí, že předpověděla masivní cunami z roku 2004, které v jihovýchodní Asii zabilo více než 220 000 lidí. Pokud jsou vize baby Vangy správné, mělo by se letos objevit mnohem větší cunami, které zasáhne části Pákistánu, Japonska, Číny, Indonésie a dokonce i Aljašky.

Jedna z nejstrašnějších předpovědí baby Vangy je přesné datum, kdy dojde ke konci světa. To se má ale naštěstí stát až v 51. století v roce 5079.

Témata: baba Vanga věštby