Záběry z hraní strategie Iron Harvest. V hlavní roli mechové

Nejnovější trailer realtime strategie Iron Harvest poprvé prezentuje multiplayerovou mapu Oil Spill, na které spolu dva hráči soupeří v módu 1on1 o vítězství. K důležitým místům na mapě patří vesnice na západě a průmyslový areál na východě. Obě stanoviště je třeba kontrolovat.

Iron Harvest je postavena ve fiktivním světě World of 1920+ od Jakub Rózalského, ve kterém první světová válka nikdy neskončila a ve kterém se na bojišti prosadily mechové a další dieselpunkové bojové stroje.

Podobně jako v případě Company of Heroes nabídne Iron Harvest spíše menší než velké bitvy, zajišťování surovin a kontrolních bodů na mapě. K tomu připočtěte propracovaný management jednotek.

Tip na článek:  Iron Harvest - mechové mezi 1. a 2. světovou válkou - mega preview

Každý člen pěchoty, případně stroj, je možné vybavit různými zbraněmi a speciálními schopnostmi, abyste je využili co nejtaktičtěji. Velkou předností Iron Harvest je potom kompletně zničitelné prostředí.

Kromě příběhové kampaně se počítá s kooperativním i kompetitivním multiplayerem.

Vydání Iron Harvest je v plánu na konec tohoto roku, a to na PC, Playstation 4 a Xbox One.

Iron Harvest – trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na