Zítra se představí Honory 9X a 9X Pro. Víme, jak budou vypadat

6× aktualizováno
Zítra se představí Honory 9X a 9X Pro. Víme, jak budou vypadat
Fotografie: Honor
  • Honor představí nástupce oblíbeného modelu 8X
  • Premiéra Honoru 9X proběhne 23. července
  • Existovat mají dvě verze, Honor 9X a Honor 9X Pro

Aktualizováno 23. 7. 2019

Pouhý den před oficiálním představením se Honor rozhodl nalákat na své chystané novinky. Zdá se, že se budoucí uživatelé mohou těšit na lepší příjem Wi-Fi, a to díky podpoře standardu ax. Současně bude procesor chlazen zřejmě speciální kapalinou, která přijde ke slovu při herním módu.

Honor 9X

Aktualizováno 16. 7. 2019

Po pouhém dni se únikem renderů potvrzují dva chystané Honory – 9X a 9X Pro. Pojit je má výbava stojící na novém procesoru Kirin 810. Hlavní rozdíl je viditelný na první pohled. Zatímco Honor 9X má na zadní straně duální fotoaparát se 48 megapixely a 2 megapixely, Honor 9X Pro k této dvojici přidá ještě 8megapixelový snímač, zřejmě ultraširokoúhlý.

Aktualizováno 15. 7. 2019

Do představení Honoru 9X zbývá zhruba týden, avšak objevuje se celkem zásadní informace. Tou je příspěvek na sociální síti weibo.com, kde má být vyobrazen Honor 9X zezadu. Spatřit však můžeme trojitý zadní fotoaparát, což je v rozporu s dřívějšími spekulacemi. Je tudíž možné, že se Honor chystá představit dva designově blízké kousky. Klasický Honor 9X a mírně vylepšený Honor 9X Pro, jehož odlišností budou právě fotoaparáty.

Honor 9X Pro
Možný Honor 9X Pro

Aktualizováno 10. 7. 2019

Chystaný Honor 9X se znovu objevil na sociální síti Weibo. Tentokrát v enigmatickém duchu na fotografiích, které mají odkazovat na vlastnosti telefonu. Na prvním obrázku tak můžeme vidět krabičku Honoru 9X položenou vedle herního ovladače, což je pravděpodobně reference na technologii GPU Turbo 3.0 a značně výkonnější čipset Kirin 810. Na dalším snímku spočívá krabička telefonu opřená o budík, což by mohlo odkazovat na dlouhou výdrž, kterou by měla zajistit baterie o kapacitě 4 000 mAh.

Následující obrázek s dvojicí autíček naznačuje rychlost systému a svižné reakce telefonu. Poslední záběr s použitými filmy do fotoaparátu má bezpochyby vyzdvihnout sestavu fotoaparátů. Více se o telefonu dozvíme již 23. července, kdy bude představen.

Aktualizováno 4. 7. 2019

Dnešním dnem získáváme tušení o tom, jak bude Honor 9X vypadat. Evan Blass zveřejnil náčrt, na kterém vidíme smartphone s výsuvnou čelní kamerkou. To znamená, že se můžeme těšit na displej bez výřezu a průstřelu, pravděpodobně s velmi malými rámečky. Na zadní straně pak figuruje duální fotoaparát.

Honor 9X

Aktualizováno 3. 7. 2019

Zdá se, že v případě střední třídy u Honoru blýská na lepší časy. Naznačuje to právě očekávaný model Honor 9X, který má dle nejnovějších informací nabízet zbrusu nový procesor Kirin 810. Jeho grafická akcelerace GP-Mali-G52 MP6 je například o 162 % výkonnější než u staršího Kirinu 710.

Původní informace z 2. 7. 2019

V loňském roce jsme se dočkali představení velkého Honoru 8X, který do střední třídy přinesl velmi zajímavou výbavu za příznivou cenu. Oblibu si získal prakticky po celém světe, o čemž svědčí například překonání významného milníku 10 miliónů prodaných kusů letos v březnu. Není tedy žádný div, že se Honor chystá představit nástupce, který bude mít logické označení 9X.

Honor 9X

Skrze weibo.com oznámil George Zhao, generální ředitel značky Honor, že na 23. červenec chystají tiskovou konferenci právě ku příležitosti představení Honoru 9X. Bohužel v tuto chvíli není známa žádná výbava a na další informace si budeme muset počkat.

Diskuze ke článku
xD
Jsem zvědav na ten Kirin 810! :)
Snad to nebude přerostlý 7 palců :D
Eedx
Bude mít USB-C?
Carda
Už zase se roztrhl pytel s nudlemi teď tu bude každou chvíli spousta stejných telefonů :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze