Zavřít reklamu

Každý den vám v této rubrice přineseme podrobnější pohled na vybranou aplikaci, která nás právě zaujala. Najdete zde aplikace pro produktivitu, kreativitu, utility, ale také třeba hry. Nebude se vždy nutně jednat o nejžhavější novinku, naším cílem je především vyzdvihnout aplikace, o nichž si myslíme, že stojí za pozornost. Dnes si představíme aplikaci Dashlane pro správu hesel.

Bez hesel k nejrůznějším aplikacím, e-mailovým účtům, profilům na sociálních sítích nebo třeba internetovému bankovnictví se dnes prakticky neobjedeme. Jen málokdo má ke všem svým účtům stejné heslo, a jen málokdo si hesla volí tak, aby byla extrémně lehce zapamatovatelná (a odhalitelná).

Často ale není v našich silách si všechna hesla zapamatovat a udržet v hlavě. Právě tehdy přichází ke slovu specializované aplikace, které vám vaše hesla nejenom připomenou, ale v případě potřeby také doplnit do příslušných políček při přihlašování. Dnes si v této kategorii představíme aplikaci Dashlane.

Dashlane se postará o to, aby byla na jednom místě, spolehlivě a bezpečně uložena nejenom vaše hesla, ale například také údaje k platebním kartám, poznámky, osobní údaje a další data, která si chcete držet pod pokličkou. Dashlane můžete zabezpečit otiskem prstu, nastavit automatické vyplňování hesel nebo jednotlivé údaje sdílet.

V základní bezplatné verzi můžete do Dashlane uložit až padesát hesel, za roční předplatné ve výši 949 korun získáte neomezený počet hesel pro neomezený počet zařízení, VPN pro Wi-Fi nebo personalizovaná bezpečnostní upozornění. Samozřejmostí je generátor hesel i možnost nastavení jejich pravidelných změn.

Dashlane fb
.