Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální napadení v dovolenkovém ráji: Senior schytal rány do hlavy a má 3 zlomená žebra

Autor: shp - 
22. července 2019
18:59

Známý dovolenkový ráj se stal místem brutálního a jen těžko pochopitelného útoku. Tři chuligáni napadli v chorvatském letovisku Pula seniora (69), který pracoval brigádně ve zdejší kavárně. A to jenom proto, že je předtím okřikl, ať nechají na pokoji vlajky, které u kavárny vlály.

K incidentu došlo v neděli v šest hodin ráno. Chuligáni začali tahat za chorvatskou a istrijskou vlajku, které u kavárny vlály od mistrovství světa. Senior je okřikl, ať je nechají být na pokoji. Oni zmizeli, ale pak se rozhodli, že staršího muže v přesile zbijí.

Chuligáni se maskovali

Za hodinu se vrátili. Měli masky, pálky a kapuce přes hlavu. Nic mi neřekli a jen mě začali bít. Uhodili mě do hlavy, a když jsem upadl, kopali mě do žeber,“ řekl chorvatskému webu Glas Istrie napadený Evelino Vale.

Majitel kavárny Ron Biteri zveřejnil na sociální síti video z napadení. Na fotkách také odhalil identitu maskovaných chuligánů. „Zatknout je a odsoudit,“ napsal k příspěvku. Pak netrvalo dlouho a všichni tři neřádi byli zatčeni.

Útočníci byli dopadeni ještě tentýž den

Večer byl jeden z útočníků zadržen v Záhřebu, další pak přímo v Pule. Poslední z chuligánů byl dopaden v Záhřebu v nočních hodinách. Senior skončil se třemi zlomenými žebry a pohmožděninami na hlavě v nemocnici.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání