Další zájemce o český klenot? Tottenham je připraven dát 21,5 milionů liber

Je to jen pár dní, co na povrch prosákla informace, že Juventus jedná o nákupu dvojice ze Sampdorie Janov Milan Škriniar a Patrik Schick.

Další zájemce o český klenot? Tottenham je připraven dát 21,5 milionů liber

Jednadvacetiletý český útočník s minulostí ve Spartě či Bohemians 1905 by však v Serii A zůstat nemusel. List The Sun přinesl informaci, že by ho rád přivedl do Londýna Tottenham Hotspur.

Aktuálně šlapající Spurs sídlící na White Hart Lane údajně mají být připraveni za vytáhlého hrotového útočníka zaplatit janovskému klubu až 21,5 milionů liber (jeho klauzule ve smlouvě je stanovená na 21 milionů liber), což je v přepočtu kolem 684 milionů korun.

Zájem má mít také Arsenal, ale aktuálně je ve výhodnější pozici jeho konkurent, na jehož manažerském křesle sedí Mauricio Pochettino, jenž v britské metropoli pracuje s borci jako Kane, Alli, Eriksen či Lloris. Příští sezonu navíc podle všeho budou hrát Kohouti Ligu mistrů.

Schickův agent Pavel Paska už mimochodem jednal v Londýně v březnu. O zájmu dalšího italského giganta Interu Milán se pak píše nejdéle a Nerazzurri by také kvůli svému cíli, jemž má před sebou evropský šampionát U-21 v Polsku, šetřit nemuseli.

Ligu mistrů zatím vyhráli jen 4 Češi. Šmicer ale věří Černému, Janktovi či Schickovi