Březinová 8 let po sebevraždě manžela: Vedla k oltáři dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Březinová 8 let po sebevraždě manžela: Vedla k oltáři dceru!

Oblíbená zpěvačka provdala dceru
Oblíbená zpěvačka provdala dceru (Herminapress)

Místo smutku slzy štěstí! Marcela Březinová (58) v sobotu vdávala dceru Vandu (23), jejíž otec, režisér a hudební skladatel Zdeněk Švarc (†57) se přesně před osmi lety oběsil.

Zpěvaččin manžel spáchal sebevraždu v době, kdy Vandě bylo pouhých šestnáct let. Nečekaná ztráta matku s dcerou velice stmelila. Marcela byla své holčičce oporou i v její velký den, kdy po šesti letech randění řekla »ano« svému příteli Davidovi. „Opravdu dojemný obřad měli Vanda a David v hotelu Čertousy. Byl tam altánek na zahrádce posázený květinami a také rybník a musím říct, že k nám byli všichni vstřícní. Tohle místo jsem pomáhala vybírat. Stejně tak šaty a menu. To přece maminka musí,“ řekla deníku Aha! zpěvačka.


Stal se zázrak
Maminka nevěsty se obávala, že jim velký den zkazí počasí. Pršelo v pátek i v neděli, ale v sobotu neměli jako zázrakem na obloze ani mráčku. „Měla jsem opravdu strach, že se spustí déšť. Modlila jsem se, aby to tak nedopadlo. No a nahoře naši nejbližší to pěkně zařídili a nám zářilo sluníčko,“ uculovala se Marcela.


Návštěva z Číny
Když vedla svou dceru k oltáři, plakala štěstím. „Stihli to krásně do roka. Takže teď už je to vážný,“ vtipkovala na oko. „Ale upřímně jsem plakala. Byly to slzy štěstí a i Vanda brečela. Bylo to všechno tak krásné...“ dojímala se Březinová. I tradice se všechny dodržovaly. Házela se květina, podvazek a dokonce i talíř se rozbil. „Měli jsme tam i kamarádku z Číny a té se to obzvláště líbilo,“ dodala zpěvačka.

Rozlučka se svobodou
Matka s dcerou si pravidelně dopřávaly dámské jízdy, které zpěvačce budou chybět. Letos naposledy Marcela vzala Vandu koncem května do Tuniska, kde právě probíhalo soustředění Muže roku. „Když to jde, tak jezdíme na jednu dovolenou ročně. Loni jsme byly na Krétě a letos je to taková rozlučka se svobodou. A s rolí mámy,“ prozradila tehdy zpěvačka.

Marcela Březinová: Odpovědi na sebevraždu muže nehledám!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helic
23. 7. 2019 • 06:26

Stará potetovaná "paní" je fakt děs.No když si myslí, že je to přitažlivé, tak za mě bléééééééééééé

DWEI
23. 7. 2019 • 05:30

Ty potetované horní končetiny v jejím téměř důchodovém věku, tak to je fakt síla!!!!! Nejstrašnější je foto 24/38

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.