Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mačetu a otrhané oblečení vyměnila za svatební šaty: Krásná Robinsonka se vdala

Mačetu a otrhané oblečení vyměnila za svatební šaty: Krásná Robinsonka se vdala
Zdroj: Tomáš Bederka
+ Dalších 13 fotografií
robinsonův ostrov
Martina Fialková (27) se proslavila v oblíbené reality show Robinsonův ostrov, kde se dostala do finále. Martina jednoznačně patřila mezi ty dívky, které díky svému odhodlání a statečnosti měly šanci vyhrát. Nakonec sice nevyhrála, ale na druhou stranu se jí daří v soukromém životě. Mačetu a otrhané oblečení vyměnila za svatební šaty a vzala si svého dlouholetého přítele Kubu.

Reality show Robinsonův ostrov se dočkala dvou řad a na rozdíl od ostatních si ji diváci velmi pochvalovali. V druhé řadě se objevila půvabná Martina Fialková, která diváky okamžitě zaujala svým vzhledem a náturou.

Potetovaná kráska, která se rozhodně s ničím nemazala, měla velké odhodlání vyhrát. Stejně jako ostatní soutěžící si i černovlasá Robinsonka v soutěži sáhla na úplné dno a neubránila se slzám. Nedostatek jídla a špatné hygienické podmínky trápily zejména ženské osazenstvo. Nakonec v této sérii zvítězil Martin Složil, který si krátce nato namluvil herečku Jenovéfu Bokovou

Martina byla zdatná hlavně v silových soutěžích, a i když nakonec nevyhrála pohádkovou sumu, v očích diváků zůstala hrdinkou. Po skončení soutěže se Robinsonka stáhla do ústraní a užívala si se svým dlouholetým přítelem Kubou.

Nejdříve přišly zásnuby a nyní konečně svatba. Martina ve svatebních šatech vypadala jako hotová princezna a neskutečně jí to slušelo. Kdo by v ní poznal ušmudlanou Robinsonku, která na ostrově zhubla úctyhodných osm kilo. Svatbu měl pár opravdu jako z pohádky, tak snad jim to vydrží až do konce života!

Martina Fialková provdaná Helis, se ani ne týden po svatbě objevila mezi účastníky festivalu Colours of Ostrava, kam přijela na pozvání jednoho z partnerů. Novopečená mladá paní strávila i se svým manželem na festivalu jen pár chvil, stihla nám však prozradit, jak se se svým mužem seznámili.

"S mým manželem jsme se potkali před 3 lety v jednom pražském bistru, kde jsem pracovala. Napsal mi až po měsíci, vzal mě na rande na vyhlídku, kde jsme si několik hodin povídali a zamilovali se do sebe. Poté, co jsem se vrátila z ostrova, mě požádal o ruku na Sázavě, kde mám chatu. Svatba se konala na Zámečku v Poddubí a byl to ten nejkrásnější den v mém životě," usmívala se Martina.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy