VÝBĚR SOUTĚŽE
1. FUTSAL LIGA ZPRAVODAJSTVÍ
Rss kanály
Vytisknout

Plzeň zahájila přípravu, s novým trenérem a s Vnukem!

Plzeň zahájila přípravu, s novým trenérem a s Vnukem!

S čerstvým mistrem ligy Tomášem Vnukem, a pochopitelně i s novým trenérem Markem Kopeckým, zahájil v pondělí Interobal Plzeň přípravu na další sezónu v nejvyšší soutěži.

Zatím strohé informace na facebookovém profilu plzeňského Interobalu prozradily, že klub začal přípravu na nový ročník VARTA futsal ligy. Po odchodu Davida Friče se přípravy ujal nový trenér Marek Kopecký, který bude souběžně působit i u reprezentace do 21 let, s níž nedávno sklidil velký úspěch díky výkonům v Portugalsku.

Pro mnohé je překvapením, že do přípravy se zapojil i Tomáš Vnuk, který v minulé sezóně získal s pražskou Spartou titul mistra ČR. Ale po skončení hostování ve Spartě je dál kmenovým hráčem Interobalu a tak na prvním tréninku nechyběl. Kdo naopak nebude pokračovat v kariéře je Jakub Mižár, který oblékal dres klubu po mnoho let a odehrál v něm 128 prvoligových utkání.

První přípravné utkání čeká na plzeňský tým příští týden, v pátek 2.8 se střetne v domácím prostředí s FTZS Liberec.

23. července 2019 - Radek Klier | Foto: Radek Klier
Komentáře na téma: Plzeň zahájila přípravu, s novým tr ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace