Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli rozjeté kariéře na muzikálové scéně v Německu si Jan Kříž neměl téměř šanci uvědomit, že už je ženatý muž a měl by se také věnovat svému šestnáctiměsíčnímu synovi Filipovi. Nyní ale muzikálový zpěvák hodlá zvolnit, přibrzdit kariéru v zahraničí a rodině se věnovat více.

„Vrátil jsem se z Německa, protože jsme si uvědomili, že není možné to táhnout na obou stranách. Chci se věnovat rodině. Stavíme baráček, a tak je pro mě výrazně snazší být v České republice,” říká na zkoušce obleků s kolegy z vokálního seskupení 4 Tenoři.

Kříž exceloval v berlínské produkci muzikálu Ples upírů. Dveře na německé scéně si prý ale nezavřel. „Z té zkušenosti jsem si odnesl hodně a teď je otázka, co by muselo přijít, abych si komplikoval dál život. V této fázi bychom se tam totiž museli přestěhovat všichni,” vysvětluje.

Honza si dovede představit, že by si s manželkou Marií pořídili ještě další dítě. Chceme mít velkou rodinu. Baráček je dimenzovaný na to, aby nás bylo víc, klidně i čtyři nebo pět. Přírůstek by mohl tedy ještě zvládnout,” usmíval se potutelně Jan Kříž.

Reklama

Další články

Načítám