Filipe Luís se vrátil do Brazílie, podepsal s Flamengem

23.07.2019, 16:55
Aktuality
Flamengo oznámilo příchod dalšího zkušeného obránce. Po vypršení kontraktu s Atléticem Madrid brazilský klub získal Filipeho Luíse, jenž podepsal smlouvu do prosince 2021...

Čtyřiačtyřicetinásobný reprezentant Brazílie si na Pyrenejském poloostrově udělal jméno v Deportivu La Coruňa, odkud před devíti lety přestoupil do ambiciózního Atlética Madrid.

Filipe Luís udržel vysokou úroveň výkonů a dokonce si řekl ještě o jeden přestup. V Chelsea se však Brazilec příliš neprosadil a po pouhém roce byl rád za návrat k Rojiblancos.

Po osmi letech se však úspěšné spojení rozpadlo, neboť 33letý bek se chtěl po vypršení smlouvy vrátit do Brazílie, kde kývl na nabídku Flamenga. "Jsem natěšený. Přišel den, abych si splnil dětský sen," řekl Filipe Luís, který bude nově spoluhráčem Rafinhy, jenž pro změnu dorazil z Bayernu Mnichov.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kasmirski

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem myslil, že jde do Barcelony

Reagovat
PanAu

Škoda ze nedostal více šanci v Chelsea , když hrál , tak si vždy odvedl svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, chtěl jsem ho jako záskok za Jordiho, než se někdo sežene..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta soupiska Flamenga vypadá dost zajímavě

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to znamená, že naše vedení přivede jednoho z trojice Grimaldo, Tierney, Firpo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Tierney nikam nepujde

Reagovat
mrann1x

Co to jsou za kecy, že se chtěl po vypršení smlouvy vrátit do Brazílie? Všude se psalo, že sám chtěl v Atléticu pokračovat, ale vedení mu novou smlouvu nenabídlo, tak odešel.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
luismiksak

Polák jeden

Reagovat
Gazdo

Vdakabohu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele