Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Baník pustil Šašinku na hostování do Slovácka, navíc přišel o zraněného Lalkoviče

Seznam hráčů, které může Bohumil Páník nasadit do zápasů nejvyšší soutěže, se zmenšil o dva kusy. Zatímco útočník Ondřej Šašinka odešel na roční hostování bez opce do Slovácka, ofenzivní záložník Milan Lalkovič si poranil vazy v kotníku a bude přibližně šest týdnů mimo hru. 

Útočník Baníku Ondřej Šašinka
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Mladší z bratrů Šašinků se v nabité konkurenci mezi Milanem Barošem, Damem Diopem, Tomášem Smolou a Nemanjou Kuzmanovičem v úvodních dvou ligových kolech nedostal do nominace na zápasy s Libercem a Karvinou. Klub mu proto umožnil odejít na hostování do Slovácka.

"Ve smlouvě máme klauzuli, že si hráče můžeme v případě nutnosti v zimě stáhnout do Baníku. Věříme, že Ondra na Slovácku nasbírá další zápasové zkušenosti v nejvyšší soutěži," řekl sportovní ředitel Ostravy Marek Jankulovski.

Z Baníku v létě odešel i Šašinkův starší bratr Jakub, kterého si vypůjčila na hostování Karviná. Jednadvacetiletý Ondřej prošel od šestnácti let zatím všemi reprezentačními výběry.

Kouč Bohumil Páník nemůže počítat ani s Lalkovičem, který je zraněný. Slovenský hráč přišel do Ostravy v červnu po konci smlouvy v Olomouci a v dresu Ostravy zasáhl do čtyř zápasů letní přípravy. V úvodních dvou kolech nové ligové sezony scházel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články