23. července 2019 • 20:30

Zlatan řádil: po hattricku soupeři zlomil lícní kost a odpálkoval kouče

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zazářil, ale jeho výkon má i temnou stránku. Zlatan Ibrahimovic nastřílel v dresu Los Angeles Galaxy v derby proti Los Angeles FC hattrick a rozhodl o výhře svého týmu 3:2. Zároveň ale zranil Mohameda El-Monira, kterého čeká operace. Švédský obr jej v závěru zápasu udeřil loktem do obličeje a zlomil 27letému obránci lícní kost.



Byl to jeho zápas. Zlatan Ibrahimovic byl při losangeleském derby, takzvaném „El Tráfico“, k nezastavení a hattrickem se výrazně přičinil o výhru Galaxy nad FC 3:2. Potvrdil tak svá předzápasová slova o tom, že je v MLS jako Ferrari mezi Fiaty.

Jeho výkon má však i stinnou stránku. V 94. minutě, za stavu 3:1, vážně zranil soupeřova obránce Mohameda El-Munira. Švédský obr jej ve vzdušném souboji udeřil loktem do obličeje. Lybijec se následně složil k zemi a o pár sekund déle musel být vystřídán.

Později obránce New York Red Bulls Amro Tarek odhalil, že El-Monira, jehož je dobrým přítelem a bývalým spoluhráčem, bude čekat operace, jelikož mu Zlatan loktem zlomil lícní kost.

„To je prostě neuvěřitelné!!! El Monir zítra podstoupí operaci,“ reagoval Tarek zejména na to, že incident nebyl potrestán, ačkoliv na zápase bylo video. Hned po závěrečném hvizdu vynadal Ibrahimovicovi také jeden z členů realizačního týmu LAFC, načež ho Zlatan doslova odpálkoval slovy: „Jdi domů, ty malá k***o." 

Předpokládá se, že disciplinární komise MLS celý incident prošetří a bývalému reprezentantovi Švédska udělí trest. Ibrahimovic byl letos již jednou potrestán, a to za incident s gólmanem New Yorku Seanem Johnsonem, kterého chytil za krk. Tehdy mu DK udělila dvouzápasový stop.

Pokud bude shledán vinným za zákrok na El-Monira, mohl by aktuálně druhému nejlepšímu střelci MLS být udělen ještě vyšší trest.

VIDEO | Incident Zlatana Ibrahimovice s Seanem Johnsonem 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud