Murray si zahraje ve Washingtonu čtyřhru s bratrem

24. 7. 2019, 11:04
Aktuality 2
Další start po svém návratu k tenisu po lednové operaci kyčle absolvuje Andy Murray příští týden ve Washingtonu, kde si zahraje čtyřhru po boku svého bratra Jamieho. Pro bývalou světovou jedničku to bude čtvrtý letošní turnaj, ale první na betonovém povrchu, který nesvědčí kloubům. Jamie Murray loni ve Washingtonu získal deblový titul s Brazilcem Brunem Soaresem.
Profily hráčů
Bratři Andy a Jamie Murrayové

Andy Murray, který byl na operaci s kyčlí také loni v lednu, před rokem na turnaji Citi Open postoupil do čtvrtfinále dvouhry. K němu už nenastoupil kvůli únavě.

Letos hraje trojnásobný grandslamový šampion jen čtyřhry. Ve Wimbledonu skončili s Francouzem Pierrem-Huguesem Herbertem v druhém kole. V ostře sledované dvojici s Američankou Serenou Williamsovou došli v mixu do osmifinále.

S o rok starším bratrem si dvaatřicetiletý Andy Murray zahraje debla po téměř třech letech.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
paddy
Vypadá to, že na US Open se dočkáme zajímavého souboje. Andy se asi opět objeví na kurtu se Serenou. Tentokrát to nebude po vzoru Wimbledonu v mixu, ale naopak proti sobě. Pokud bude napomůže los, pak bychom mohli v mužské čtyřhře vidět zápas mezi Bryan Bros a Williams Bros.

pozn: nedávno jsem na YT v diskuzi zahlédl, jak někdo zpochybňoval pohlaví Graf a Williamsovích, a označoval je za "male" a Williams Bros
Reagovat
paddy
opravuji: Murray Bros
Bryan Bros budou záložní varianta
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist