Semafory dopravu řídit nebudou. Michálkova je dočasně jednosměrná
Michálkova ulice je dočasně jednosměrná. Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V úterý byla kvůli probíhající kompletní rekonstrukci vozovky zjednosměrněna Michálkova ulice. Oproti původnímu plánu frézování povrchů proběhne ve středu 24. července, doprava nebude řízena semafory.

Dopravní značení bylo, dle plánu, umístěno již před víkendem. Na žádost vedení Města Roudnice nad Labem však firma Strabag upustila od řízení dopravy světelnou signalizací. Místo toho tak dnes ulici mobilním značením zjednosměrnila.

„Při použití semaforů by hrozily zbytečné dopravní komplikace. Nově navržené jednosměrné řešení by mělo zajistit plynulejší provoz, a to zejména pro automobily, které z Riegrovy ulice nejedou na Bezděkov, ale Řipskou ulicí na Karlovo náměstí,“ vysvětlil změnu místostarosta Jiří Řezníček.

Směrem z Bezděkova tak má být Michálkova ulice plně průjezdná po celou dobu stavby, samozřejmě s výjimkou pokládky nových živičných vrstev. Na Bezděkov se pak řidiči dostanou po trase Řipská - Na Urbance - Kpt. Jaroše - Švermova - Tylova.

„Původní termín frézování bohužel musel být, z důvodu poruchy techniky, o dva dny posunut. Pokud bude vše probíhat dle plánu, měli bychom práce zahájit v 8.00 a skončit v odpoledních hodinách. Po celou dobu se budeme snažit Michálkovou ulicí zajistit plynulý průjezd,“ informoval stavbyvedoucí Jan Ekrt.

Rekonstrukce Michálkovy ulice má být firmou Strabag a.s. dokončena nejpozději do 30. září 2019.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru