V té době jsem studovala DAMU a připadala jsem si jako hrozně veliká herečka. Pro mě jako pro studentku to bylo terno,“ svěřila deníku Aha! herečka o natáčení dílu s názvem Vedoucí partiové prodejny, který jste mohli vidět včera na ČT1.

Noční líbačka se točila nedaleko ruzyňské věznice. „Jela jsem tam rovnou po představení z divadla. Tam měl můj seriálový partner jako kriminalista hlídku,“ zavzpomínala Dagmar na svého podporučíka Kamila Hamříka. „Cítila jsem nervozitu i euforii zároveň. Byla to svým způsobem taková první veliká dospělácká pusa pro mě. Pavel byl velmi známý herec, a navíc o dost starší,“ prozradila Čárová a nostalgicky se pousmála.

Nebyla to sice moje první televizní líbačka, ale byla to pro mě první televizní noční scéna! Tím, že to bylo v noci, tak jsem byla trochu klidnější a vzrušenější zároveň,“ vybavila si své tehdejší pocity herečka a dabérka, jejímž hlasem u nás mluví např. Sandra Bullocková (54). Mezi ní a Zedníčkem ale tehdy jiskra nepřeskočila. Její srdce si získal herec a dabér Petr Oliva (†75), za kterého se provdala tři roky po natáčení Pitavalu.

S Petrem Olivou herečka žila až do jeho smrti. Zemřel letos v únoru na zápal plic krátce před svými 76. narozeninami. Z jejich manželství vzešel syn Pavel (32), který už má také syna, takže Dagmar je už babičkou. Smrt manžela ji natolik zasáhla, že ani pět měsíců poté o tom nechce mluvit.

Fotogalerie
16 fotografií