InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Letní tvoření. Chcete na hrnek Černou věž? Nebo radši Solnici?

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Malování na keramiku je příjemný způsob, jak zabavit dospělé i děti. V příjemném prostředí si mohou vytvořit originální suvenýr s českobudějovickými dominantami či dárek pro své blízké. Připraven je bohatý výběr keramických polotovarů různých tvarů a velikostí, desítky barevných glazur a spousta pomůcek pro různé techniky. LaDílna doplňuje nabídku letních aktivit v Českých Budějovicích jak pro turisty, tak pro domácí. Hotové výrobky je možné přespolním zaslat.


„Pro letní tvoření jsme připravili speciální edici razítek, šablon a inspirace s motivy českobudějovických dominant a prázdnin u nás na jihu Čech," láká k návštěvě LaDílny Marie Matějková, jedna ze spoluzakladatelek. „Chceme tak zpestřit letní malování na keramiku našim celoročním zákazníkům i inspirovat turisty, kteří k nám nyní o prázdninách přicházejí v rámci dovolené poprvé. Mohou si vytvořit originální suvenýr, který jim bude celý rok připomínat, jak jim bylo v Budějovicích dobře."

V LaDílně již přivítali od začátku prázdnin návštěvníky nejen z jižních Čech, ale ze všech koutů České republiky i sousedního Rakouska. „Máme radost ze všech, kteří se plánují do Budějovic vrátit, aby si svá díla vyzvedli. Všem ostatním nabízíme možnost zaslání vypálených výrobků," přibližuje Dominika Kovaříková, další ze spoluzakladatelek. „Tento týden posíláme do Ústí, Brna a Děčína. Spektrum těch, kteří v LaDílně tvoří, je opravdu bohaté. Všechny spojuje nadšení pro tvůrčí činnost a zájem o rozmanité možnosti trávení volného času. Panuje u nás opravdu výborná nálada a prázdninová pohoda."

„Našim většinovým zákazníkem jsou nyní o prázdninách děti. Chodí k nám malovat s rodiči či prarodiči a vytvářejí krásné kousky," komentuje letní malování na keramiku Lenka Holubová, její třetí spoluzakladatelka. „Často to jsou děti, které se celý rok věnují sportovním aktivitám a jejich rodiny se snaží využít prázdninový čas i pro činnosti, na které jinak nezbývá čas. Jsme rádi, že můžeme přispět k všestrannému rozvoji dovedností dětí a aktivnímu trávení volného času." Návštěva v LaDílně je příjemná za každého počasí, nejen v chladnějších či deštivých dnech. V teplých letních dnech ocení návštěvníci příjemný chládek historického domu v centru Českých Budějovic, kde LaDílnu najdete.


Co je LaDílna – malování na keramiku?

Jde o společný projekt tří kamarádek Lenky Holubové, Dominiky Kovaříkové a Marie Matějkové, jehož cílem je přinést možnost zastavit se v dnešní uspěchané a náročné době a odreagovat se při kreativních činnostech bez nutnosti registrace či zapsání se do kurzu. Malování na keramiku je vhodné pro děti i dospělé, pro jednotlivce i skupiny, je skvělou příležitostí pro netradiční teambuilding, příjemné setkání s přáteli či originální narozeninovou oslavu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace