Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Je to zlatokopka, napíšu o tom knihu: Bývalý manžel útočí na přítelkyni trenéra Miloše Říhy

Je to zlatokopka, napíšu o tom knihu: Bývalý manžel útočí na přítelkyni trenéra Miloše Říhy
Zdroj: Profimedia.cz, Facebook, Instagram
+ Dalších 19 fotografií
A sakra!
Jsou to sice čtyři roky, ale staré rány zůstaly nezahojeny! Když praskl milenecký poměr Miloše Říhy (60) s vnadnou Soňou Obšutovou (40), její manžel a slovenský hokejista Jaroslav Obšut (46) zuřil. A jak se zdá, cévka na čele mu pulzuje dodnes. Na svou exmanželku drsně zaútočil a nechal se slyšet, že o jejím chování napíše knihu!

Hokejového kouče Miloše Říhu čekají náročné dny. Není tajemnstvím, že svou vnadnou krásku Soňu Obšutovou přebral manželovi, s nímž má dvě děti. A slovenský reprezentant Jaroslav Obšut po čtyřech letech vytáhl do boje.

Ještě než na Soňu praskla nevěra, užívali si s Jaroslavem pohádkový život. Ve vilce ve slovenském Zvoleně jim ani dvěma dětem nic nechybělo. Jakmile se Obšut dozvěděl, že ve hře už nějaký čas pálí na bránu i český kouř Říha, na nic nečekal a nechal se rozvést. Miloš se mezitím uvelebil v jeho domě.

„Připadá mi neskutečné, že když si jdu vyzvednou syna, tak pan Říha je u mě doma. Je to člověk bez páteře. Ani dva roky po rozvodu totiž není dům majetkově vyrovnaný, a tak to jdu řešit soudní cestou,“ řekl tehdy Obšut webu pluska.sk. Už tehdy zuřil, ani po čtyřech letech však stále není smířen s tím, co se stalo.

Pořádně se rozohnil a je jasné, že Soňa z jeho slov nebude mít klidné spaní. „Řekl jsem si, že bych napsal knihu. Ale ne čistě hokejovou, ale ze života se zlatokopkami. Chci totiž, aby se moji následovníci vyvarovali všech nástrah a chyb, které jsem udělal a trpím za to doteď,“ prohlásil pro sport24.sk. A není pochyb, že jeho exmanželka v případné publikaci sehraje velkou roli.

Miloš Říha se dlouho tvářil, že románek se Soňou ani neexistuje. Až letos se oba konečně osměnili a začali spolu vyrážet do společnosti, naposledy třeba na vyhlášení Zlaté hokejky.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy