Venom
82/100 - 20×

Venom

Jeden z nejslavnějších záporáků Marvelu se pod taktovkou studia Sony vrací na plátna kin. S tváří Toma Hardyho se bude snažit napravit špatný dojem z dřívějších filmových inkarnací.

USA | 2018 | Vysílá se
žánr
Akční, Komiksový, Sci-fi
hrají
Tom Hardy (Venom), Michelle Williams (Anne Weying), Riz Ahmed (Riot), Liev Schreiber (Kingpin), J.K. Simmons (J. Jonah Jameson)

Jak to vypadá se snímkem Kraven?

Jak to vypadá se snímkem Kraven?

Spider-Man a jeho nejbližší nepřátelé jsou v poslední době jednou z nejvýdělečnějších komiksových značek a studio Sony Pictures hodlá uvést co nejvíce sólovek zaměřených na slavné padouchy. Jedním z nich je Kraven a o jeho chystaném filmu se více dočtete v následujícím článku.

10 0
25.7.2019

Superpadouch Kraven debutoval v roce 1964 v sérii The Amazing Spider-Man a postupně se stal jedním z nezjnámnějších nepřátel slavného pavoučího hrdiny. Jedná se o nesmírně nebezpečného lovce, jehož vlastní jméno zní Sergej Kravinov. Kraven, původně sovětský imigrant ve Spojených státech, se stal ve své nové vlasti celebritou díky televiznímu pořadu o lovu, kde zužitkoval zkušenosti, jež získal díky výcviku tajemného velmistra Gregora. Když se mu podařilo ulovit všechna velká zvířata, obrátil svou pozornost na newyorského hrdinu Spider-Mana. Díky tomu se z něj stal zakládající člen slavného padoušského týmu Sinister Six, ve kterém Kraven dlouhá léta plnil i roli vůdce. I když Kraven zemřel během událostí slavného komiksu Kraven's Last Hunt, postupně se v následujících letech do Marvel Universe vrátil a stále se těší velké čtenářské přízni.

Kraven patří mezi oblíbené nepřátele slavného Spider-Mana. Foto: Marvel Comics

Série Kraven's Last Hunt patří dodnes k nejlepším Spider-Manovým příběhům a právě podle ní plánuje studio Sony Pictures natočit celovečerní Kravenovu sólovku. Scenárista Richard Wenk, jenž je podepsán pod oběma thrillery Equalizer, už chystá základní kostru příběhu, ve kterém by se nakonec měl ukázat i samotný Spider-Man. Zde však vyvěrá velký problém, neboť práva na pavoučího hrdinu drží po letošním úspěchu v podobě snímku Spider-Man: Far from Home stále studio Walt Disney, jež hodlá pokračovat ve své rozjeté pavoučí franšíze. Ba co víc, režisér Jon Watts, jenž stojí za oběma snímky s Tomem Hollandem v hlavní roli, projevil zájem o Kravena, jehož by rád využil v plánované trojce. Studio Sony zatím nechce o dalším zapůjčení oblíbeného padoucha ani slyšet, neboť v rámci MCU ztratilo již Mysteria. Wenk tak stále pracuje na scénáři a Sony nejspíše oficiální informace o blížícím se snímku oznámí na své chystané konferenci začátkem září.

O roli urostlého sovětského bijce každopádně projevil zájem Joe Manganiello, jenž jej v několika rozhovorech označil za svého oblíbeného marvelovského záporáka. Pokud by jej Sony obsadilo, střihl by si urostlý herec již svou třetí komiksovou roli, neboť se již dříve objevil v Raimiho Spider-Manovi jako Flash Thompson a v Justice League coby superžoldák Deathstroke. Získá tak Manganiello nakonec svou vysněnou roli?

Manganiellovo pokračování v roli Deathstrokea je nepravděpodobné. Foto: Warner Bros.

Přáli byste si Kravena vidět ve filmech od Sony, či v MCU?

Diskuze /2

Lex Luthor

Spidey je dobrý v MCU můžete použít Milese Moralese. Uvidíme, jak to bude s Kravenem

25.7.2019 | 23:55:56
Ratemus

No, po Kravenovi bylo nějak dlouho ticho po pěšině…jak mohou vykrást známý komiks když nemají Spidermana? Doufám že klapne v MCU protože tohle spiderverze bez Spidermana je divný… mně by se na Kravena hodil spíš Manu Bennett nebo Jeffrey Dean Morgan

27.7.2019 | 10:54:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktuální film

Madam Web

Originální název: Madame Web
Premiéra: 14.2. 2024 (USA), 14.2. 2024 (Česko)
Režie: S.J. Clarkson
Scénář: Matt Sazama, Burk Sharpless, Claire Parker & S.J. Clarkson
Hudba: Johan Söderqvist
Hrají: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott

Nejlepší postavy

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama