S úsměvem

Sandra Bullock je krásná, štíhlá a nesmírně zábavná pětapadesátka. Zajímavosti o hereckých začátcích i kariérní úspěchy a propady zná každý pozpátku, ale střípky z osobního života si pečlivě střeží a dávkuje veřejnosti s rozmyslem. Slečna Tajemná poslední dobou v záchvatu štěstí, které se jí konečně připletlo do cesty, odhaluje víc než je pro ni běžné. I když je před kamerou stále jako rozjetý vlak, až s tím pravým mužem, dětmi a početnou smečkou psů a koček našla tu pravou pohodu.

Kariéra jako zástěrka

Možná odháněla muže svým svérázným humorem, možná jen narážela na ty nepovedené exepláře, které se nehodí pro život. I když si vyzkoušela manželství, na prahu padesátky byla stále sama. Bez dětí a bez partnera. A tak použila stokrát ohrané "zaklínadlo", že se hodlá soustředit na práci. A jak řekla, tak se také stalo. Sandra má doma neuvěřitelnou sbírku ocenění za přínos filmu a dodnes platí za jednu z nejoblíbenějších hereček. Slavné komičce začala být ale časem noblesa Hollywoodu těsná. S tak zvučným jménem stačilo ukázat a do půl roku si vezla z Afriky malý uzlíček. A o pět let později podruhé. To už roztomilou Lailu vítal i tatínek Bryan Rendall.

S ním se dala dohromady teprve nedávno, ale zahořela láskou a ve fotografovi vidí konečně světlo na konci tunelu na poli vztahů s muži.

Se svými dětmi tráví všechen volný čas a rozhodně se nenudí. V kostýmu z dětského komiksu nebo s plnovousem po prsa je na ulici k nepoznání, ale pro radost svých ratolestí by udělala cokoliv. Humor jí byl vždycky vlastní a díky dětem má aspoň alibi pro své ztřeštěné aktivity.

Sandra Bullock je živoucím důkazem, že i v pětapadesáti je šance na happyend.

Hendikep jako lákadlo

Velkou milovnici domácích mazlíčků poznamenal Hollywood natolik, že ji obyčejní psi a kocouři nechávají chladnou. Trpí zvýšenou potřebou pomáhat, a tak dostávají šanci menší krasavci. Má kočku bez uší, s kratším ocasem, psa bez nohy a jen s jedním varletem. Každá anomálie je pro ni lákavá.

Snad si podobným způsobem nevolí i přátele. Těžko soudit, co schází hercům jako je Adam Sandler nebo téměř dokonalý George Clooney. Nezbývá než věřit, že jejich vzájemné sympatie jsou založeny na porozumění a respektu.