Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bigamista Karel Janeček slaví narozeniny: Na jeho milenky prsty jedné ruky nestačí

Bigamista Karel Janeček slaví narozeniny: Na jeho milenky prsty jedné ruky nestačí
Zdroj: Profimedia.cz, Facebook, koláž eXtra.cz
+ Dalších 21 fotografií
Všechno nejlepší
Miliardář Karel Janeček (46) má narozeniny a dohady, zda je oslaví pořízením nové milenky, můžeme nechat stranou. Proslulý bigamista se totiž rozhodl, že zůstane věrný jen a pouze své Lilie Khousnoutdinově (31). Kvůli ní se dokonce rozvádí s Mariem Mhadhbi (35) a u soudu ho budou čekat pořádné peripetie. Ještě než si uvědomil, které krásce patří jeho srdce, střídal ženy jako ponožky. Sestavili jsme podrobný přehled jeho milostných avantýr.

Když pomineme jeho peníze, poprvé se o Karla Janečka (46) strhl zájem v létě 2013. Tehdy sbalil missku Janu Doleželovou (38) a vypadalo to na lásku jako trám. Jenže to ještě Doleželová netušila, že její milovaný matematický génius už šest let žije s jinou ženou.

Ta se jmenovala Markéta a údajně o Janečkově románku s královnou krásy věděla. Doleželová o ní ale neměla potuchy. V živé silvestrovské reportáži ze Špindlerova Mlýna téhož roku miliardář vykřičel do světa, že Vánoce slavil právě s Markétou. Řekl to na kameru, jako by se nechumelilo. Doleželová zuřila a Janečka okamžitě poslala do patřičných mezí.

Miliardář se z toho nehroutil, kromě otevřeného vztahu s Markétou, která měla sama milence, si totiž zanedlouho našel další milenku. Už v únoru 2014, měsíc po rozchodu s Doleželovou, vyvedl na předávání Českých lvů mladou krásku Zuzanu Buriánkovou. Mluvilo se o ní jako o realitní makléřce, takže si s Karlem možná měli i co říct.

Karel Janeček v číslech

Karel Janeček v číslech

Třikrát ženatý

Jeho první manželkou byla Michaela Janečková, kterou představil v roce 2015. Téhož roku ho ale uhranula Mariem Mhadhbi, kterou si rovnou vzal. Michaela mnohoženství tolerovat nechtěla, po rozvodu ale zůstali přáteli. V létě 2017 uzavřel buddhistický sňatek s Liliou Khousnoutdinovou, kvůli které se nyní rozvádí s Mariem, přestože předtím všichni žili na jedné hromádce.

Čtyři děti

S Michaelou má dvě dcery Amálii a Viktorii. Během sňatku s Mariem se narodil syn Karel Yanis a Lilia mu loni v květnu porodila dceru Isabelu.

Miliarda korun

Podle odhadů časopisu Forbes jmění Karla Janečka dosahuje nejméně jedné miliardy korun.

Příliš dlouho si spolu zřejmě nepovídali, protože si Janeček už o měsíc později, v březnu 2014, s jinou dívkou. Brunetku s vlnitými vlasy vzal na finále České Miss, ale také v ní nenašel ženu, s níž chce strávit zbytek života. Stejně to dopadlo i s tmavovlasou milenkou, která jako by z oka vypadla Janě Doležalové. Na slavnostním galavečeru Vědeckých cen Neuron se pusinkovali tak intenzivně, až měli přítomní strach, že se snědí. Ale tím to haslo.

Až na počátku roku 2015 se Karel Janeček tvářil, že se konečně usadil. Představil svou první manželku Michaelu Janečkovou, kde jinde než na únorových Českých lvech. Mají spolu dcery Viktorii a Amálii. Na mnohoženství však neměla Michaela náladu a rozvodové řízení na sebe nenechalo dlouho čekat.

A od rozvodu s Michaelou to už je známá pohádka. V říjnu 2015 se Janeček zakoukal do tuniské matematičky Mariem Mhadhbi Seznámili se na konferenci, kde musel miliardář čelit kritice odborníků. Představoval totiž svou vizi reformy volebního systému. Se zastáním přispěchala právě Mariem, za pár hodin už spolu seděli na baru, popíjeli drinky a slovo dalo slovo.

Těžko říct, co Mariem říkala na to, že Janeček stále žije s Markétou, kvůli níž ho odkopla Doleželová. Patrně jí to bylo jedno, protože mu už 1. května 2015 řekla v helikoptéře ano. A v prosinci se jim narodil syn Karel Yanis.

Ani Markéta a Mariem však Janečkovi nestačily, srdce miliardáře si získala ještě Lilia Khousnoutdinova. Kněžku lásky a bývalou dulu poznal díky nadačním fondům. V létě 2017 uzavřeli buddhistický sňatek a v květnu 2018 přivítali na světě dceru Isabelu.

Až do letoška žil Janeček s Mariem i s Liliou. Kde je konec Markétě, to ví jen oni dva. Mariem nakonec ostrouhala a s Karlem se rozvádějí, na karlovarském festivalu navíc požádal Liliu o ruku. Není tak pochyb, že tenhle trojlístek se v následujících týdnech a měsících rozhodně nudit nebude.

Karlovi stejně přejeme k šestačtyřicátinám všechno nejlepší a jeho děvčatům pevné nervy. Doufejme, že do hry z přítmí nepromluví ještě Markéta...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy