26.07.2019 15:42

Na Rock Heartu se předvede King Diamond, UDO a Avatar Doporučeno

Headlinerem letošního Rock Heartu bude King Diamond. Headlinerem letošního Rock Heartu bude King Diamond. Zdroj: Oficiální webové stránky Kinga Diamonda

Festival Rock Heart v Moravském Krumlově už dokončuje svůj program. Letos láká na Kinga Diamonda, skupinu Avatar, Crematory nebo Lacuna Coil. Akce se uskuteční od 15. do 17. srpna.

Moravský hudební festival Rock Heart se blíží a program už je prakticky hotov. Letos se na pódiu v Moravském Krumlově od 15. do 17. srpna představí například dánský heavymetalový zpěvák King Diamond. Se svou show plnou rekvizit, líčení a pyrotechniky na Rock Heartu zahraje hned první den, ve čtvrtek. 

 

 

Dalším lákadlem letošního ročníku jsou švédští death metalisté Avatar, kteří vystupují s maskami šílených klaunů. Loni vydali desku Avatar Country, kterou už čeští fanoušci měli možnost slyšet naživo - Avatar do České republiky jezdí poměrně často. Úspěch ale mají stále a do Moravského Krumlova v pátek jistě přilákají mnoho fanoušků.

Sobotním headlinerem festivalu jsou finská kapela Apocalyptica hrající heavymetalové písně na violoncella a německý sólový projekt bývalého zpěváka Accept Uda - U.D.O.

Sledujte Musicweb na Facebooku:
 

Kromě těchto skupin se na Rock Heartu představí ještě Arakain s Lucií Bílou, Dymytry, Škwor, Harlej, Alkehol, Lacuna Coil, Citron, Crematory či Leaves' Eyes.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že jste zadali všechny požadované informace označené hvězdičkou (*). HTML kód není povolen.