Seriál Most! je mezi finalisty na mezinárodním festivalu v Soulu! Získat může cenu
V hospodě Severka. Foto: Česká televize
Most

Praha - Hned o tři ceny usilují díla z produkce České televize na mezinárodním festivalu Seoul International Drama Awards. Z celkem 270 přihlášených pořadů z více než šedesátky zemí získal jednu nominaci komediální seriál Most!, další dvě televizní film Dukla 61. Laureáti cen budou vyhlášení na konci srpna v Soulu.

V kategorii „Komedie“ obdržel nominaci úspěšný seriál Most!. Společně s ním se do finále probojoval také dvoudílný televizní film Dukla 61. Snímek Davida Ondříčka obdržel nominaci v kategorii „Televizní film“. Za jeho scénář byli nominováni také Jakub Režný a Matěj Podzimek. Oba projekty se ve finále ocitnou po boku oceňované zahraniční produkce – například vedle britských minisérií The Little Drummer Girl nebo Bodyguard.

„Festival Seoul International Drama Awards sdružuje odborníky z oblasti výroby televizních dramat od roku 2006. Vyhlášení výsledků čtrnáctého ročníku festivalu je na programu ve středu 28. srpna v hlavním městě Jižní Koreje,“ připomíná Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru