Šéf lavičky Liverpoolu promluvil o možných posilách pro příští sezonu. Jak to vypadá s návratem Coutinha?

Šéf lavičky Liverpoolu promluvil o možných posilách pro příští sezonu. Jak to vypadá s návratem Coutinha?

Stejně jako všechna ostatní mužstva, i aktuální vítěz Ligy mistrů nechtěl poslední sezony zůstat pozadu, a tak za nemalé částky přivedl do týmu brankáře Alissona Beckera, stopera Virgila van Dijka nebo záložníka Fabinha. Hodlá anglický celek v utrácení pokračovat a s jakými cíli je případně spojen?

Bývalý záložník Liverpoolu Paul Ince přibližně před týdnem zmínil, aby se Reds pokusili koupit Garetha Balea z Realu Madrid, jenž je na odchodu (patrně do Číny). Druhý celek z minulé sezony Premier League sice jedno křídlo už monitoroval, ovšem tím nebyl Bale, nýbrž Pépé z LOSC Lille.

„Vážím si lidí, jako je Paul Ince, ale občas mají opravdu šílené nápady. Gareth je zatím hráčem Realu, a jestli ho skutečně opustí, bude to za hodně velkou částku. Nemluvě o tom, jak vysoký pobírá plat,“ odpovídal Klopp.

Fanoušci Liverpoolu už trochu začínají panikařit. Zatímco ostatní celky v Anglii přivedly vždy aspoň jednu posilu (vyjma Chelsea, která má zákaz přestupů), tak jejich oblíbený tým zůstává pozadu.

„My tu budujeme dlouhodobý projekt a mužstvo, které máme, je dostatečně dobré,“ klidní emoce německý lodivod. „Neříkám sice, že na ničem nepracujeme, ale nebude to nic velkého,“ předvídá.  

V souvislosti s touto odpovědí asi i definitivně padá možnost opětovného přivedení Philippeho Coutinha, který je od zimy roku 2018 hráčem Barcelony. V základní sestavě ovšem zatím výrazněji oslnit nedokázal.

„Myslím si, že je Phil fantastickým hráčem, ale pokud bychom ho měli přivést, stálo by nás to velmi, velmi, velmi moc peněz. A my se teď prostě nenacházíme v období, kdy bychom si to mohli dovolit. Není to možné,“ doplňoval Klopp.