Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trump ve žlutém obleku tančil s kuřaty: Hlavu USA na síti doběhlo bizarní letité video

Autor: ula - 
27. července 2019
21:57

Na amerického Donalda Trumpa opět dolehla jeho spletitá minulost. Tentokrát se ale nejedná o údajný vztah s pornohvězdou, ale o kuřecí křidélka. Na sociální síti twitter bylo v posledních dnech „oprášeno“ letité video z pořadu Saturday Night Live z roku 2004, kde Trump - dle kritiků poměrně neohrabaně - tančí obklopen lidmi v kostýmech kuřat. Video parodující reklamu na rychlé občerstvení si přehrály miliony lidí. A řada z nich se diví: Jak to, že jsem to neviděl dřív?

Donald Trump ve žlutém obleku, se žlutou košili í žlutou kravatou se rozplývá nad tím, že kuřecí křidélko je ta nejlepší část z kuřete. Tehdy ještě jeden z největších amerických magnátů hraje ve dvouminutové parodii na rychlé občerstvení s názvem Dům křidélek Donalda Trumpa sám sebe.

Kolem Trumpa skotačí tehdejší osazenstvo pořadu Saturday Night Live v kostýmech kuřat, všichni vesele zpívají, zatímco Trump se zaťatou pěstí vykřikuje, že „křídla pěti chutí jsou lepší než záda nebo hlava a že jeho křídla jsou ta nejlepší v New Jersey“.

A do toho občas trochu rozpačitě zatančí. Jakmile video začalo kolovat po twitteru, zhlédly jej téměř čtyři miliony uživatelů. Většina z nich se diví, že tento klenot z prezidentovy minulosti vidí poprvé.

Video zaujalo i na českém twitteru. A řada lidí je z něj „u vytržení“. Stejně tomu je i ve Velké Británii, Daily Mail o videu napsal: „Bizarní parodie v Saturday Night Live s Donaldem Trumpem ve žlutém obleku a obklopeném tančícími kuřaty se objevila na twitteru k potěšení milionů lidí“. Web připomíná, že kolem Trumpa „skotačí“ - a to v průběhu videa hned třikrát - čtveřice Amy Poehlerová, Maya Rudolphová, Seth Meyers a Kenan Thompson.

Pikantní na tom je, že právě Meyers je nyní moderátorem show, ve které Trumpa kritizuje. A sám americký prezident svou reálnou oblibu v kuřecích křídlech nezastírá - loni zaujal jezením „hot wings“ příborem na palubě speciálu Air Force One. Pocházela však z řetězce, dobře známého i v Česku.

yokky ( 28. července 2019 02:46 )

No a co???ten na to maaa­aa👍👍­👍👍👍👍✌✌­✌✌✌🤑🤑🤑­🤑🤑🤑🤑🤑🤑­🤑🤑🤑

mirkli ( 27. července 2019 22:43 )

A co má být. A vo co jde, aby z toho se nepo..ali.

Zobrazit celou diskusi