Hlavní obsah

Popravím tě! Vyhrožuješ! Vémola s Peštou se do sebe pustili

Praha

Nikdy si snad nebyli blíž. Karlose Vémolu a Viktora Peštu od sebe dělilo asi půl metru. Oba vedle sebe seděli na tiskové konferenci po vítězných zápasech na Štvanici. I když bylo už po půlnoci, měli si co říct po galavečeru organizace OKTAGON MMA. Pešta se v minulosti několikrát nechal slyšet, že by chtěl fight s Terminátorem, ten mu několikrát vzkázal, ať se postaví do fronty. V neděli před jednou hodinou ranní mezi nimi proběhla slovní přestřelka. Tady ji máte. Dojde někdy na zápas veteránů UFC?

Přestřelka mezi Karlosem Vémolou a Viktorem PeštouVideo: Sport.cz

 
Článek

„Je tady plno lidí, kteří stojí frontu, Viktor Pešta mě momentálně v té řadě nezajímá. Já jsem to jsem přišel převzít. Po zápase v listopadu chci titul v 84 (váhová kategorie do 84 kilo), pokud přejdeš přes Kimballa, tak tě klidně popravím v 93, nemám s tím problém," řekl také Vémola.

„Vyhrožuješ tady, že půjdeš do 84, nesouvisí to trochu s tím, že jsem podepsal s Oktagonem a jsem tady?" rýpnul si Pešta a slovní ping pong pokračoval.

Nekompromisně. Vítězná premiéra Viktora PeštyVideo: Sport.cz, O2 TV Sport

Galavečer na Štvanici měl na programu dvanáct zápasů. Dva kohouti z tiskové konference nezaváhali. Vémola porazil Henrique da Silvu z Brazílie. Pešta našel zase rychlý recept na Američana, Mike Kyle měl po dvou minutách po zápase a mohl myslet na pražské památky.

Rozjetá uzbecká mašina. Makhmud Muradov vyhrál a potěšil fanoušky na ŠtvaniciVideo: Sport.cz, O2 TV Sport

Skvělou podívanou předvedl také Makhmud Muradov, David Dvořák a Leo Brichta. Na nejzajímavější momenty celého turnaje se můžete podívat ve videích - předčasná ukončení, škrcení, pěstní výměny. Galavečer OKTAGON MMA nabídl tucet duelů, které ale nebyly tuctové.

Když máte chuť, jste lovcem. Leo Brichta vybojoval vítězství nad AlistonemVideo: Sport.cz

Když se ženy poperou. Žádné hraní, tohle opravdu bolelo. Kateřina Klinderová vs. Eva Borodáčová. Slovenka vyhrála, ale musela na kontrolu do nemocnice.

Ženská válka na Štvanici. Kateřina Klinderová vs. Eva BorodáčováVideo: Sport.cz

Takhle škrtí muší váha. Třinácté vítězství pro Davida Dvořáka. Tento bojovník musí hledat soupeře už jen v zahraničí. Kdo a kdy ho udolá?

Takhle škrtí muší váha. Třinácté vítězství pro Davida DvořákaVideo: Sport.cz

Reklama