Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Laboratoř Dr. Frankensteina: Policie v ní našla mužské tělo s přišitou ženskou hlavou

Autor: shp - 
28. července 2019
19:29

Centru biologických zdrojů v americké Arizoně nyní neřekne nikdo jinak než Laboratoř Dr. Frankensteina. Policie zde totiž učinila skutečně děsivý objev. Kromě mrazáku plného mužských genitálií a kyblíků s uřezanými hlavami našla monstrózní výjev – mužské tělo s přišitou ženskou hlavou.

Americká FBI udělala na Centrum biologických zdrojů zátah už v roce 2014, na veřejnosti se informace ale objevily s blížícím se civilním soudem. Federální agenti, kteří jsou zvyklí na ledacos, se nestačili divit a měli co dělat, aby se z toho, co našli, nepozvraceli. Našli kbelíky plné uřezaných končetin. Všude byly nohy a ruce.

Pohled jako v hororu

V dalších byly hlavy. V mrazáku byly zase vedle sebe naskládány lidské penisy. Proč, to nedokázali zaměstnanci laboratoře vysvětlit. Nejhorší ze všech hrůz bylo mužské tělo, ke kterému pracovníci centra přišili ženskou hlavu jako v hororu.

Sám jsem viděl velké množství různých znepokojivých výjevů,“ prohlásil podle New York Post speciální agent FBI Mark Cwynar. Centrum biologických zdrojů přitom tvrdilo, že těla nebožtíků budou použita jen a jen pro vědecké účely.

Mrtvoly prodávali k pokusům

Nakonec je podle obžaloby prodávali k nechutným pokusům. Mrtvola se všemi končetinami a orgány stála v přepočtu asi 66 tisíc korun. Pozůstalí nyní žalují společnost, která centrum vedla, za bezohledné nakládání s ostatky.

ostuda ( 29. července 2019 00:58 )

60 litrů za mrtvolu. a to se vyplatí. ještě někde sehnat vraha

jameson ( 28. července 2019 23:54 )

A co?
Tak se někdo učil na mrtvolách šít, těm už to je stejně jedno a těla ti lidé zaživa věnovali na pokusy...
Sbírka mražených penisů je celkem zvláštní, ale kdo netrpí v současné době nějakou úchylkou, jakoby nebyl.
Prostě pan doktor měl v mrazáku připravenou speciální zmrzlinku.

cocumysvole ( 28. července 2019 23:35 )

No a co? Nikde ani slovíčko o tom jestli to bylo živý nebo ne. Pokud to nežilo, tak potom není o čem mluvit natož psát. Sešít dohromady třeba psa a kočku atd. dokáže kdekdo ale udržet o při životě už ne. To samý platí i pro lidi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání