SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček k filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

29. července 2019 0:24
Už 1. srpna se Dwayne Johnson a Jason Statham vřítí rychle a zběsile do českých kin v rolích Luka Hobbse a Deckarda Shawa. S Óčkem můžete vyhrát balíček k filmu obsahující BD Rychle a zběsile 8, filmové tričko a dva lístky do kina.
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Je tu další Rychle a zběsile. Přestože Hobbs a Shaw tvoří samostatný příběh, který na předchozí díly ságy bezprostředně nenavazuje, kontinuita je zachována v podobě architekta celé série Chrise Morgana, který napsal scénář. A o to, abyste i u tohoto filmu valili oči u scén s přívlastkem „nezapomenutelné“, se postaral režisér David Leitch, režisér pokračování Deadpoola a prvního Johna Wicka.

Hobbs a Shaw byli v minulosti nuceni navzdory své averzi spolupracovat. Nyní dostanou společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Je to ovšem Shawova mladší sestra, která nepřešla na špatnou stranu, jen chtěla na vlastní pěst zastavit muže, který chtěl vyhladit polovinu lidstva.

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Jak to celé dopadne, uvidíte od 1. srpna v kinech. S Óčkem se tam můžete dostat zdarma, pokud vyhrajete balíček k filmu. Ten totiž obsahuje dva lístky do kina a kromě nich také tričko k filmu a BD Rychle a zběsile 8.

Soutěžní formulář najdete zde.

Fotogalerie

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:24 úterý 26. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 12
    LOVE
  • 10
    OMG
  • 9
    SUPER
  • 9
    LOL
  • 8
    WTF
  • 8
    FAIL

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART