InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Milevska vstoupili na led s širokým kádrem

MILEVSKO – Zpátky do práce! Léto se pomalu blíží ke svému konci a místní zimní stadion nabízí kvůli blížícímu se šlágru mezi Motorem České Budějovice a Plzní (úterý 6. srpna) ledovou plochu dříve než v minulých letech, čehož využili k dřívějšímu nástupu na led také hokejisté milevského A týmu. V kabině se hlásil široký kádr plný navrátilců i hráčů, kteří se budou o místo v kádru ucházet. Trénovat nyní bude A tým HC Milevsko třikrát týdně. První tréninky ještě proběhnou pod vedením trenéra mládeže Jana Koláře, protože nový hrající trenér A týmu Petr Gřegořek je na zasloužené dovolené. Na úvodní nedělní trénink dohlížel jako pozorný divák z prostoru mezi střídačkami také slavný milevský odchovanec Zbyněk Hrdel, který se v současnosti živí jako hráčský agent a momentálně si užívá volna v Milevsku. Mládežnické týmy HC Milevsko 2010 už trénují od čtvrtka.

Milevšťáci sehrají do startu krajské ligy mužů čtyři přípravné zápasy. První je čeká hned ve středu 7. srpna, tedy den po zmíněném utkání Českých Budějovic s Plzní. Svěřenci trenéra Gřegořka přivítají od 19 hodin druholigový Písek. Druhé domácí přípravné utkání pak odehrají 17. srpna od 17 hodin se Strakonicemi. Oba soupeři budou hostit odvetné zápasy, termíny zatím nejsou stoprocentně známy.

Aktuální kádr HC Milevsko 2010 na startu přípravy

Brankáři: Michael Panec, Marek Čunát, Vlastimil Princ.
Obránci: Michal Štych, Jaroslav Havran, Pavel Jíška, Tomáš Pletka, Jakub Hamerle, Adam Hájek, Milan Čunát, Petr Gřegořek.
Útočníci: Jan Sláma, Ivan Radosta, Jakub Suchan, Václav Pouch, Tomáš Hájek, Jiří Müller, Milan Kořánek, Tomáš Bílek, Jiří Fořt, Jakub Šimák, Jan Reindl, Tomáš Fencl, Patrik Bouška, Michal Jelínek.

Kompletní změny v kádru a další plány přineseme ve středečních novinách.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Burianková 

    Reagovat

     

    Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli bude hrát i náš Marťa? Děkuji Buriánková

    Vloženo 2.8.2019 12:39:14

    • Náš kluk! 

      Reagovat

       

      A co kluk ,náš kluk, bude hrát náš kluk???

      Vloženo 2.8.2019 13:53:53

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace