Na horskou železnici z Mostu na Moldavu nemohou vjet několik dní vlaky
Výluka na trati se dotkne i Dubí. Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Most

Teplicko, Mostecko - Od středy 31. července dojde k výluce na trati Most – Moldava v Krušných Horách. Důvodem je plánovaná revitalizace části železniční trati. Výluka v uvedeném úseku začne ve středu 31.7. v 7 hodin ráno a potrvá do pátku 2. srpna do 17.10 hodin.

Protože bude výluka probíhat nepřetržitě, musel dopravce, České dráhy, přistoupit k opatřením zajišťujícím náhradní přepravu cestujících. Všechny vlakové spoje tak budou po dobu výluky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. V dotčeném úseku dráhy zajistí pro cestující také přepravu jízdních kol.

Výluka a náhradní autobusová doprava se týká konkrétně úseků Most – Osek město, Most – Moldava v Krušných horách, Oldřichov u Duchcova – Most, a to v obou směrech uvedených tratí. Autobusy pojedou podle jízdního řádu Českých drah. Vzhledem k situaci lze očekávat, že bude docházet ke zpožděním. Ta by ale neměla přesáhnout 5-10 minut.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru