Kdy se otevře silnice podél jezera? Most zpřesnil odhad. Hned to nebude
Silnice Most - Mariánské Radčice. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most aktuálně informovalo prostřednictvích svých mosteckých listů, kdy by se řidiči mohli dočkat otevření silnice vedoucí podél jezera Most. Několikrát posouvaný termín by tentokrát mohl být konečný.

Na přelomu července a srpna bude podána žádost o kolaudaci stavby silnice vedoucí podél jezera Most. Na základě toho lze očekávat, že oficiálně bude komunikace zpřístupněna ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku.

Od června 2019 probíhá proces předání a převzetí stavby „Obnovení silnice III/2565 Most – Mariánské Radčice“ mezi Českou republikou zastoupenou Ministerstvem financí (s podporou statutárního města Most) a zhotovitelem HERKUL a.s. V rámci procesu předání a převzetí stavby byly zjištěny závady a nedodělky, které se v současné době odstraňují. Jde například o sesuv svahu u přemostění produktovodů, dále o opravu zábradlí u cyklostezky, úpravu stykové křižovatky s komunikací Braňany – Mariánské Radčice či úpravy a dokončení osazení dopravního značení. Dále je technickým dozorem investora a supervizorem prověřována dodavatelská dokumentace stavby.

V návaznosti na stávající stav odstraňování vad a nedodělků investor předpokládá, že žádost o kolaudaci stavby bude podána na přelomu 07-08/2019. Je tedy možné očekávat, že oficiálně bude komunikace zpřístupněna veřejnosti ve IV. kvartálu roku 2019.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru