Tři roky jsem kvůli fobii neopustil gauč, přiznal Robbie Williams

30.07.2019 | Osobnosti

Zpěvák Robbie Williams tvrdí, že byl tři roky připoutaný ke svému sofa doma a nebyl schopen vůbec vycházet ven, protože trpěl silnými záchvaty úzkostí vyvolanými agorafobií. Chorobný strach z otevřeného prostoru a velkého počtu lidí ho nutil nevycházet z domu. A dokonce tak odmítl patnáct milionů liber jako honorář za porotce v soutěži American Idol.

„Moje kariéra vystřelila do stratosféry a vynesla mě až na Mars, takže jsem potřeboval nějaký čas, abych získal zpět své ekvilibrium a celý se zase poskládal dohromady. Mé tělo a má mysl mi říkaly, že prostě nemám nikam chodit, že nemůžu dělat vůbec nic. Říkaly mi, abych prostě jen čekal, takže jsem jen seděl a čekal. Mezi roky 2006 a 2009 jsem trpěl agorafobií. Ty roky jsem prostě jen nosil kašmírový kaftan, jedl Kettle Chips, měl dlouhé vousy a pobýval doma. Pamatuji se, jak mi nabídli patnáct milionů liber za to, že nahradím Simona Cowella v American Idol… ale odmítl jsem to, protože jsem neopouštěl své sofa. Nemohl jsem,“ přiznal teď Williams.

Testosteron pro větší štěstí

Robbie v té době také trpěl sníženou hladinou testosteronu, kvůli níž neměl v těle energii a byl apatický. Pomohla mu náhradní hormonální léčba.

„Robbie trpěl nízkou hladinou testosteronu a u některých mužů to vede ke ztrátě libida, ale v jeho případě o to nešlo. On byl naprosto letargický a depresivní. Vlastně celou dobu o ničem nevěděl, ale pak mu nechali vyšetřit krev a zjistilo se, že má testosteronu jako osmdesátiletý muž. Měl přitom jen lehce po třicítce. Myslím, že ho to dost překvapilo. Jakmile ale dostal injekci testosteronu, okamžitě nabyl dojmu, že mu znova vlili život do těla, začal dělat spoustu věcí, byl šťastný, měl motivaci a nešlo jen o to, že měl velké svaly,“ prozradila loni zpěvákova manželka Ayda Field, s níž má dvě děti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat