Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bývalá manželka Tomáše Řepky našla lásku: Takhle se tulí k pohlednému svalovci

Bývalá manželka Tomáše Řepky našla lásku: Takhle se tulí k pohlednému svalovci
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 8 fotografií
láska
První manželka bouřliváka Tomáše Řepky (45) Renata Řepková (45) je podle sociálních sítí znovu zamilovaná a šťastná. Jejím partnerem by měl být mladší svalovec, který se rozhodl, že se na Instagramu vypíše z jejich vztahu. Je to snad konečně ten pravý?

Renata Řepková byla dlouhých šestnáct let manželkou fotbalisty Tomáše Řepky (45). Jejich vztah bohužel zkrachoval kvůli Vlaďce Erbové, která se do fotbalového bouřliváka bezhlavě zamilovala. V současné době to ale vypadá, že je první žena Tomáše opět zamilovaná a šťastná.

Půvabná Renata si své soukromí střeží a příliš ho nedává na odiv. Její nový partner, který vystupuje na Instagramu pod přezdívkou Prej Berry, se nyní ale rozhodl, že k jejich vztahu napíše pár vět.

"Srát na to, co si myslí lidi. Nikdo z nich za mě neudělá ani jeden krok. Vždycky si budu dělat to, co sám uznám za vhodné, dělat to, co mě naplňuje a zároveň dělá v tu danou chvíli šťastným. To vše dělat s tím, s kým jsem šťastný. Vždyť o tom přeci život je," napsal mladý svalovec na sociální sítě a připojil k tomu romantickou fotku s Renatou.

Na první pohled je jasné, že mladý přítel Renaty hned po ní bezmezně miluje posilovnu, ve které tráví většinu svého času. Není divu, že Renatu učaroval. Je to konečně ten pravý, se kterým bude Renata Řepková konečně šťastná?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy