Abus + Gracia + Schley = MonTrailer

Netradiční představení nové trailové helmy od značky Abus... 

Autor: Petr Bureš
Foto: Abus
Abus + Gracia + Schley = MonTrailer

Od letošního léta je Max Schuman součástí týmu bezpečnstních expertů u firmy Abus. Během posledních několika let se Max proslavil na světové cyklistické scéně. Závodil na World Enduro Series a zúčastnil se některých adrenalinových akcí, jako je Megavalanche.

Kromě jeho bikových příběhů, které po celém světě inspirují mnoho jeho fanoušků k tomu, aby vyrazili ven a poznali víc, se Max rozhodl posunout o level dál. A tak vznikla spolupráce s Cedricem Graciou a Richie Schley, dvěma jmény, která patří mezi legendy a která patřila kdysi i mezi Maxovy idoly.

Každý vášnivý sportovec se rád dívá na legendy svého sportu aby se něco dozvěděl nebo alespoň zavzpomínal na historii. Velká jména a velké události se stávají inspirací pro bikovou komunitu a stávají se vzory pro mladou generaci. To platí nejenom pro sport, stejná pravidla platí i pro podnikání. Silné kořeny a podnikatelské dědictví posouvají tradiční značky směrem vpřed, pokud jde o rozvoj, a motivují značky k tomu, aby se vydaly novým směrem.

Díky úzké spolupráci se zkušenými sportovci při vývoji helmy na horská kola nyní Abus prokazuje svůj závazek v tomto odvětví. Výsledkem jsou nové helmy MonTrailer určené pro horská kola.

Cedric Gracia a Richie Schley jsou nově v týmu Abus od začátku roku 2019 a společně odstartovali nový směr mobilní bezpečnostní divize Abus. Díky videu „Roots of Progression“ ukázali různá cyklistická prostředí a dali vědět, co je motivuje dodnes. Pro Abus jsou sportovci více než jen velvyslanci značek, jsou to ti, kteří znají scénu, průmysl a co je nejdůležitější, skutečný svět tam venku.

Tohle video je o samotném ježdění a dotyčných lidech, ale současně v něm můžete vidět i inkriminovaný nový produkt v akci. A tím produktem je nová trailová přilba MonTrailer ACE MIPS.

Tahle novinka je od počátku designovaná pro technické jezdce. Proto se stará o specifickou ochranu jejich hlavy a využívá k tomu jak hlubokou skořepinu, tak nejnovější technologie jako je MIPS skořepina nebo Fidlock magnetická přezka.

Specifický je zde nejenom samotný tvar helmy, ale také design odvětrávacích průduchů, nebo poloprůhledný štítek. Nechybí zde ani možnost umístit na helmu akční kamerku.

Helma disponuje pěti vstupními a sedmi výstupními ventilačními otvory propojenými vnitřními kanály a najdete na ni také možnost pro "zaparkování" právě nepoužívaných brýlí. Vyrábí se ve třech provedeních.

Kompletní info o této novince naleznete i na stránkách českého zastoupení www.abus-webshop.cz.

Přečteno - 3327x Tagy: helmy doplňky abus
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. DoplňkyFizik uvádí univerzální závodní tretry Vento Proxy
    Fizik uvádí univerzální závodní tretry Vento Proxy
  2. DoplňkyTEST: Sigma ROX 12.1 EVO
    TEST: Sigma ROX 12.1 EVO
  3. Testy - RecenzeWTB uvádí nové duše, nářadí a ventilky
    WTB uvádí nové duše, nářadí a ventilky
  4. DoplňkyTEST: První dojmy Fox Crossframe Pro MIPS
    TEST: První dojmy Fox Crossframe Pro MIPS
  5. Testy - RecenzeSpecialized uvádí nové Propero
    Specialized uvádí nové Propero
  6. DoplňkyGiro přichází s lehkou celoobličejovou přilbu Coalition Spherical
    Giro přichází s lehkou celoobličejovou přilbu Coalition Spherical

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744