Vít Fiala je zástupcem šéfa obchodu Seznam.cz

středa, 31. července 2019, 12:00 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Do společnosti Seznam.cz nastupuje od srpna Vít Fiala, stane se zástupcem obchodního ředitele.

Vít Fiala, foto: Seznam.cz

Vít Fiala, foto: Seznam.cz

Vít Fiala nastoupí od 1. srpna na pozici zástupce obchodního ředitele české internetové jedničky Seznam.cz. V týmu Martina Švarce se má věnovat obchodnímu rozvoji největších inzerentů, cross-mediálního portfolia, zahraničního obchodu a prohloubení spolupráce s mediálními agenturami.

„Během loňského roku se nám podařilo slibně nastartovat obchodní aktivity v cross-mediálním portfoliu a zisku nových zahraničních inzerentů. Po Vítkově nástupu očekávám, že v obou zmíněných oblastech zařadíme druhý rychlostní stupeň, který nám přinese ještě více spokojených klientů, kterým bude dávat smysl inzerovat právě u Seznamu," uvedl obchodní ředitel Seznamu Martin Švarc. Dodal, že Vít Fiala bude spolupracovat s Kamilem Veselým, který na starosti agenturní prodej a televizní reklamu, dále s Martinou Králíkovou, která se stará o portfolio největších inzerentů a také s Jiřím Tamaškem, jenž se zaměřuje na prodej rádiové reklamy.

Vít Fiala vidí jako klíčové prohloubení spolupráce jak s mediálními a kreativními agenturami, tak s přímými klienty, aby vnímali českou internetovou jedničku nejen jako partnera první volby pro online kampaně, ale především jako tvůrce obsahu pro různé platformy. „Absolutní samozřejmostí pak musí být, aby Seznam.cz nabízel ty nejlépe fungující kampaně a nejvyšší kvalitu klientského servisu,“ říká Fiala.

Do Seznamu se Vít Fiala vrací z vydavatelství Bauer Media, kde téměř šest let zastával pozici obchodního ředitele. V Seznamu pracoval v roce 2013 téměř celý rok jako senior key account manager. Před tím strávil téměř devět let na čele obchodního oddělení Burda Praha, do kterého přišel z tehdejšího vydavatelství Trade & Leisure Publications.

-mav-