Pozvánka: Fagus bikerally Kopná (závod s WoooW efektem)

Autor: WBS média, vydáno: 31.7.2019

Další kus země kde je to samej ředitel rally, řidič rally, závodník rally, spolujezdec rally, mechoš rally, autobusák rally, foťák rally, řezbář rally, komentátor rally nééli manažér rallya všichni se stali přáteli na bikerally a určitě všichni jednou v životě jeli tento závod s nádechem pravé rally.

Fagus bikerally Kopná znovu a opět pod vedením nejvyšším v podání velezkušeného lídra soutěží Josefa Minaříka. Včera proběhl velice rychlý sedánek a vyjasnění detailů před samotnou akcí a ihned po dokončení se jal ředitel práce a šel páskovat trať, kterou pro vás nachystal ze svým týmem. Pořád platí, že na Kopné je nádherně a včera jsem to ověřil… Panoramata, penzion s luxusní vířivkou a službami, bazén furt plný koček a kocourů, muzika nevesnická prostě vše v topu a o víkendu dvoudenní pokračování seriálu Gergel wood bike series 2019.

Tratě ano. Jsou stejné. Ale Kopná je prostě celá boží i když je stejná. Video malého Kryštofa Húště z minulého roku je dodnes zapsáno v mé hlavě a takových řízků tam dorazí na stovku. Snad i srpen a polovina prázdnin nezhatí zájem závodníků a organizátorům přinese dostatečné finanční zajištění celé akce.

Pozor teď trošku adrenalinu!! Night bikerally show – páteční noční RZ pojednou 3 borci z kategorie Paradownhill!!! Prověrka sobotních tratí proběhla a guady se tam nevejdou, ale pátek a show bude díky nim zase zajímavější a na nás je prostě je podpořit, protože to jsou srdcaři co to umí vážně pustit a nehrajou na body – jedou naplno!!

Na třetí závod k přehradě dorazil jeden závodník z Chorvatska autem a jel hned poté zpět za manželkou. Bude i tentokrát šance že někdo opustí vlny a drink a bude chtít zápolit o příčky nejvyšší v Mistrovství světa bikerally v Podkopné Lhotě u Zlína??? Musíte hádat a hledat kdo je teď na dovolené. Třeba to může být „Kolajos co řádí v serpentýnách s autobusem jak kráva“ – je pravda s ním bych se nebál nahoru, ne!

Pár organizačních:

  • Během tréninku v pátek i sobotu dávejte zvýšený pozor při přejezdu hlavní silnice!!!!
  • Bike školka bude v prostoru Myslivecké chaty – ještě uvidíme jak se s tím Kikin parta popere
  • Při pohybu po místní asfaltové komunikaci dbejte zvýšené pozornosti
  • A hlavně mějte dobrou náladu

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí