Na sociálních sítích vztah s Renatou potvrdil sám Prej Berry, který připojil fotografii, na které se k Řepkové tulí a vyznává jí lásku. V reakcích na jeho novou vyvolenou se ve svém okolí pravděpodobně nesetkal s takovou odezvou, jakou by čekal, a tak přišel s komentářem, který jako kdyby vypadl z úst Tomáše Řepky

„S*át na to, co si myslí lidi. Nikdo z nich za mě neudělá ani jeden krok. Vždycky si budu dělat to, co sám uznám za vhodné, co mě naplňuje a zároveň dělá v tu danou chvíli šťastným. To vše dělat s tím, s kým jsem šťastný. Vždyť o tom přeci život je," nechal se slyšet nový objev Renaty Řepkové, který by svou postavou strčil Řepku hravě do kapsy. 

První manželka fotbalového „blikance" sdílí očividně stejné pocity, protože k jeho příspěvku přidala srdíčko. Zatímco Tomáš Řepka si teď odpykává svůj trest ve vězení na Borech a jeho vztah s Kateřinou Kristelovou (39) je podroben těžké zkoušce, Řepková začíná nový život a jen čas ukáže, jestli byl mladší fitnessový král tou správnou volbou.

VIDEO: Tomáš Řepka před nástupem do vězení: Omluva exmanželce! 

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka před nástupem do vězení: Omluva exmanželce! FTV Prima

Fotogalerie
58 fotografií