Zelené čaje Oi Cha od firmy ITO EN již brzy v marketech Walmart

V říjnu jdou do prodeje po celé zemi dvě příchuti

Firma ITO EN (North America) INC., globální jednička v prodeji zeleného čaje a inovativních zdravých nápojů, dnes oznámila, že její značka zeleného čaje Oi Ocha k okamžité konzumaci, bude již brzy k dispozici v marketech Walmart po celé zemi.

Od října 2019 firma ITO EN dá do prodeje prémiovou značku japonského zeleného čaje Oi Ocha ve dvou neslazených příchutích a jasmínový zelený čaj (Jasmine Green Tea), který je oblíbený zelený čaj s výtažky jasmínových květů.

Tyto čaje, které získaly řadu ocenění, jsou velmi oblíbené pro svou přirozeně jemnou chuť a firma ITO EN je vyrábí svým vlastním výrobním postupem, s využitím celých čajových lístků, bez přidání umělých přísad, barviv, ochucovadel, prášků či koncentrátů. Pravé a osvěžující čaje mají certifikát, že neobsahuje geneticky upravené složky, jsou plné přírodních čajových antioxidantů ze skupiny katechinů, obsahují vitamín C (kyselinu askorbovou) v přírodní formě a žádné kalorie.

Všechny čaje jsou navíc baleny v recyklovatelných PET lahvích o objemu 0,5 l (16,9 uncí).

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní tiskovou zprávu, včetně multimédií si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/

“Protože zájem zákazníků o přírodní a zdravé nápoje stále roste, velice nás těší, že můžeme čaje firmy Ito En nabízet zákazníkům v obchodech Walmart po celé zemi,” řekl Jim Hoagland, provozní ředitel firmy ITO EN (North America) INC.

“Vzhledem k tomu, že Walmart reaguje na rostoucí poptávku zákazníků po vysoce kvalitních, přírodních výrobcích, věříme, že naše tradiční neslazené zelené čaje budou pro markety Walmart i jejich zákazníky skvělou volbou.”

Značka Oi Ocha na americkém trhu exponenciálně roste, protože poptávka zákazníků po zdravějších, přírodních nápojích se neustále zvyšuje, a to jak ve specializovaných obchodech, tak v nákupních centrech pro široké masy a v dalších prodejních kanálech zaměřených na potraviny a nápoje.

Partnerství se společností Walmart tak nejen rozšíří povědomí zákazníků o značce firmy ITO EN, ale současně zpřístupní tyto zdravější nápoje širokým masám zákazníků.

Obliba zelených čajů stále roste, protože zákazníci chtějí pít neslazené a zdravé nápoje a čaje Oi Ocha jsou tak skvělým nápojem pro každý den.

Firma ITO EN je známá zejména díky svým skvělým čajům a trvale udržitelným výrobním technologiím, které využívá ve všech svých produktech, které získaly řadu ocenění.

Firma má více než 50. let zkušeností s výrobou čajů a dbá na originalitu a přírodní složení a současně je hlavním tahounem v oblasti inovací na poli čajů a nápojů.

Společnost ITO EN je hrdá na to, že jí časopis FORTUNE zařadil na 18. místo v žebříčku 50. nejlepších firem v oblasti společenského vlivu a ochrany životního prostředí.

Firma také získala ocenění v oblasti trvalé udržitelnosti, za program recyklace použitých čajových lístků, díky kterému vyrábí inovativní produkty s obsahem ekologicky šetrných syntetických pryskyřic.

Více informací o firmě ITO EN a jejích produktech najdete na webových stránkách www.itoen.com.

O společnosti ITO EN:

ITO EN (North America) INC., je dceřinou společností firmy ITO EN (Japan) LTD.. Jsme inovativní firmou v oblasti nápojového průmyslu, která se zaměřuje na výrobu přírodních, originálních produktů, splňujících našich 5 hlavních zásad, mezi které patří přírodní původ, zdraví, bezpečnost, skvělá chuť a design.

Firma ITO EN, která má více než 50 let zkušeností s výrobou čaje v Japonsku propaguje kulturu pití čaje globálními inovacemi, díky kterým je známá jako nejlepší výrobce čaje v Japonsku. Firma vyrábí cenami ověnčené značky, jako jsou například TEAS’ TEA Organic®, Oi Ocha®, ITO EN Shots® a matcha LOVE®.

Firma ITO EN má také silné sociální cítění a maximálně se snaží omezit dopady své činnosti na životní prostředí. Proto spolupracuje s regionálními farmáři a samosprávami v oblasti podpory místních ekonomik, zavádění trvale udržitelných výrobních postupů a nových, ekologicky šetrných a trvale udržitelných způsobů pěstování čaje. Více informací o firmě ITO EN najdete na webových stránkách www.itoen.com. Nezapomeňte také označit naší stránku na Facebooku jako „To se mi líbí“ a sledujte nás na sociálních sítích Twitter a Instagram.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190730005425/en/

Kontaktní informace

Rona Tison

ITO EN (North America) INC.

rtison@itoen.com

T. 707-327-6413

Zdroj: ITO EN (North America) INC.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-potraviny-obchod-ITO EN (North America) INC

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.