Ve Zlíně se dnes beseduje o dostupném bydlení

ZLÍN – Na téma Dostupné bydlení uspořádala besedu dnes, 1. srpna poslankyně Alena Gajdůšková. Besedovat se bude ve zlínském Domě kultury, informoval server Zlin.cz asistent poslankyně Tomáš Šenkeřík.

Na dostupné bydlení v republice, ale také přímo ve Zlíně a okolí se zaměřila nyní Masarykova demokratická akademie a její představitelka, poslankyně Alena Gajdůšková. Kdo se tedy chce dozvědět, jak na Zlínsku sehnat dostupné bydlení, aniž byl milionářem nebo příbuzným nějaké vlivné osoby, může vyrazit dnes, ve čtvrtek 1. srpna ve 14 hodin do Domu kultury Zlín a přinést si pro svůj následný život důležitou informaci.

Každý, kdo bydlí, má starostí půl, parafrázuje pozvánka na besedu známou píseň Jiřího Suchého a dává naději, že zejména mladým nebo sociálně slabým rodinám poradí způsob, jak se k bydlení dostat.

Na besedu se zájemci dostanou bočním vchodem Domu kultury, kolem hladového okna, dále výtahem nebo po schodech do druhého patra, pak je třeba zabočit doleva a pokračovat až na konec chodby přímo do zasedací místnosti.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x